Svenskerne raser over danske babes

Danske Spils nye poker-påfund vækker forargelse i nabolandet

Simones ynder er ikke velset i pokersammenhæng i vores knibske naboland. (Foto: M1/JonasAksel.com).
Simones ynder er ikke velset i pokersammenhæng i vores knibske naboland. (Foto: M1/JonasAksel.com).

Sveriges ry som forbudsland er åbenbart ikke ved at ebbe ud.

Nu har vores tossede naboland set sig gal på Danske Spil, der har formastet sig til at bruge smukke kvinder fra månedsmagasinet M! til at promovere poker.

Det er begrebet 'Babe Poker', der falder det svenske pokerforbund for brystet - om man så må sige.Vicki trækker åbenbart ned på et plan, hvor det ikke hører hjemme. Ifølge svenskerne. (Foto: M! / JonasAksel.com).
Vicki trækker åbenbart ned på et plan, hvor det ikke hører hjemme. Ifølge svenskerne. (Foto: M! / JonasAksel.com).


- Helt ærligt, så tilsmudser det poker og hvis vi vil have, at den skal blive mere acceptabel i almenhedens øjne, så er det lige præcis sådan noget her, der skal væk. Skal poker accepteres som noget, der kan sidestilles med bridge og skak, så forstår enhver vel, at det her ikke fungerer, skriver Lina Olofsson, der er talsmand det svenske pokerforbund.Vinderen af M!'s forsidejagt, Zienna, skal ikke vise sig ved svenske pokerborde. (Foto: M! / JonasAksel.com).
Vinderen af M!'s forsidejagt, Zienna, skal ikke vise sig ved svenske pokerborde. (Foto: M! / JonasAksel.com).


På den svenske avis Aftonbladets hjemmeside står der sågar, at Danmark er rejst tilbage i tiden med det nye tiltag fra Danske Spil.

- Er vi tilbage i 2005? Hvordan kan et seriøst spilelforetagende nedlade sig til sådan noget? Jeg må konkludere, at de har ansat en ny marketingschef, som har dårlige kollegaer. Det er tydeligvis en, der ser på poker på en måde, som vi andre har arbejdet på i årevis at forkaste, siger Lina Olofsson.Louise er en af de M!-babes, man kan dyste imod i 'Babe Poker'. (Foto: M! / JonasAksel.com).
Louise er en af de M!-babes, man kan dyste imod i 'Babe Poker'. (Foto: M! / JonasAksel.com).


Hun tilføjer, at poker ikke burde have noget med babes at gøre.

- Det har med hjerne at gøre. Ikke hvem som er pænest ved bordet. Visse kvinder har formået at kombinere de to, hvilket selvfølgelig kan være en fordel.

Ekstra Bladet ville gerne have hørt Danske Spil, hvordan man forholder sig til kritikken, men trods løfter om at levere en talsmand, vendte spilgiganten ikke tilbage med et forsvar.Tør du spille strippoker mod Ekstra Bladets tidligere vejrpige, Celina? Svenskerne gør ikke. (Foto: M! / B. J. Photography).
Tør du spille strippoker mod Ekstra Bladets tidligere vejrpige, Celina? Svenskerne gør ikke. (Foto: M! / B. J. Photography).


Men mon ikke de fleste pokerglade danske unge mænd er helt på Danske Spils side i babekrigen mellem Danmark og Sverige.

Du kan læse mere om spillet her.Og så får svenskerne lige Simone forfra. (Foto: M! / JonasAksel.com).
Og så får svenskerne lige Simone forfra. (Foto: M! / JonasAksel.com).