Rasmus Seebach raser over historie om farens 'hjemfaldne' grav

Kalder artikel i Se og Hør om misrøgt af Tommys gravsted for 'usand og smagløs'

Rasmus Seebach er dybt krænket. Foto: Polfoto
Rasmus Seebach er dybt krænket. Foto: Polfoto

'Se & Hør bringer i denne uge en usand og smagløs artikel om min fars gravsted. Min familie og jeg føler os dybt sårede og meget hensynsløst behandlet.'

 

Se også: Seebach stødes fra poptronen

Sådan lyder opdateringen på Rasmus Seebachs profil på Facebook, efter den historie som Se og Hør i dag bringer, hvor familien Seebach anklages for ikke at have passet indbetalingerne på Tommy Seebachs gravsted, hvorved graven er blevet 'hjemfalden'.

'Ensom i graven', kalder Se og Hør historien, og bladet slår fast, at graven er blevet hjemfalden, fordi Seebach'erne har været for langsomme med betalingen.

Se også: Rasmus Seebach misbrugt på Facebook

Men ifølge Rasmus Seebachs manager, Nicolaj Bundesen, har familien allerede betalt for gravstedet for de næste 20 år.

- Vi har aldrig modtaget rykkere eller trusler fra kirkegården, og regningen med seneste betalingsfrist d. 31/12-13 er betalt, skriver Rasmus på Facebook.

Opdateringen på Facebook fra Rasmus Seebachs hånd er meget usædvanlig. Normal kommenterer den populære popsanger aldrig historier eller kritik, men denne er helt åbenlyst gået både ham og familien for nær.

Se også: Seebach hørte Anne Linnet på avisruten

- Jeg tænker, at Se & Hør helst ser, at jeg farer op i det røde felt og derved skaber endnu mere opmærksomhed omkring deres uetiske artikel - så det vil jeg forsøge at lade være med. Men jeg kan mærke, at jeg er nødt til at kommentere på så privat en krænkelse. Jeg håber og ønsker, at I derude ikke tror på alt, hvad I læser, skriver Ramus Seebach.

Det har ikke været muligt at træffe hverken Rasmus Seebach eller hans manager, Nicolaj Bundesen, for yderligere kommentarer. Derfor står det ikke klart, hvordan Se og Hør kan bringe et foto, hvor Tommy Seebachs gravsted har fået påsat et skilt, hvorpå der står 'hjemfalden'.