Se og Hør-redaktør: Seebach skyder budbringeren

Ugebladet ude i kæmpe stormvejr med Seebach-familien og alle Rasmus Seebachs fans

Rasmus Seebach og hans familie er krænket over Se og Hørs artikel. Foto: Polfoto
Rasmus Seebach og hans familie er krænket over Se og Hørs artikel. Foto: Polfoto

Se og Hørs redaktør Niels Pinborg er ked af, at han er kommet til at krænke Rasmus Seebach med historien om, at Tommy Seebachs grav har været gjort 'hjemfalden' - altså har været i restance - med en efterfølgende risiko for at blive slettet.

Se også: Rasmus Seebach raser over historie om farens 'hjemfaldne' grav- Det er da overvældende at få Seebachs 400.000 Facebook-venner på nakken, men ret beset er Seebachs vrede opdatering på sin profil et udtryk for, at han skyder på budbringeren. Manden synger sange og giver interviews om kærligheden til sin far, og derfor er det naturligvis en historie, når der uvist af hvilke årsager er opstået en situation, hvor kirkegården har følt sig nødsaget til at sætte et 'hjemfalden'-skilt på Tommy Seebachs grav, mener Pinborg.Se også: Seebach stødes fra poptronen

Ekstra Bladet har talt med Frederiksberg Kommune, der bekræfter, at 'hjemfalden'-skiltet har været korrekt placeret, og at den aftale, som netop er forlænget i tyve år, udløb allerede i maj.

Derimod er det ikke muligt at få oplyst, hvordan fejlen er opstået, så Seebach-familien ikke har fået betalt den nye lejeaftale for gravstedet før nu.

Se også: Rasmus Seebach misbrugt på Facebook

'Hjemfalden'-skilte opsættes som remindere, og det er korrekt, at der i denne sammenhæng var frist til 31-12-2013, men ifølge kommunen er det normal procedure at opsætte skilte, som man har gjort det i Seebach'ernes tilfælde.

- Vi tog billedet af 'hjemfalden'-skiltet i mandags, fortæller Pinborg.

Han kan godt forstå, at Rasmus Seebach er ked af det.

Se også: Seebach hørte Anne Linnet på avisruten

- Det ville jeg også være, hvis der stod sådan et skilt på min fars grav. Men faktum er, at skiltet stod der, og at Seebach'erne af uvisse årsager var i restance. Vi ville naturligvis gerne have hørt, hvor fejlen var opstået. Men familien har ikke ønsket at besvare spørgsmål. Det eneste, vi har fået, er spin fra manageren, tilføjer Pinborg.

Overfor Ekstra Bladet har manageren Nicolaj Bundesen understreget, at familien ikke har yderligere kommentarer til sagen.