Riskær hånes af datingsite

Den tidligere finansmands smag for yngre kvinder har fået datingsite til at tilbyde ham livsvarigt medlemsskab

Riskær får nu med grovfilen af datingsite, der tilbyder ham livsvarigt medlemsskab. (Arkivfoto: Peter Hauerbach/Her & Nu).
Riskær får nu med grovfilen af datingsite, der tilbyder ham livsvarigt medlemsskab. (Arkivfoto: Peter Hauerbach/Her & Nu).

Klaus Riskærs omtumlede tilværelse blandt medlemmer af det modsatte køn er ikke gået upåagtet hen.

Nu har den tidligere finansmand fået et tilbud af de mere utraditionelle.

Det er et dansk datingsite, der har skrevet et åbent brev til Riskær, hvor han åbenlyst hånes, samtidig med at han bliver tilbudt livsvarigt medlemsskab af sitet.

'Vi har erfaret, at du godt kan lide lidt yngre piger. Og sørme om de ikke også kan lide dig. Vi kan også se, at du har et stort forbrug af piger, hvilket vi på ingen måder ser noget problem i. Men kære Klaus. Det må være hårdt at gå i byen for at score hele tiden. Din krop er jo ikke 20 år længere, og det kan måske være svært at finde de rigtige steder at gå i byen for at finde de nye piger?,' lyder det nedladende i brevet.

Se også: Her kysser Riskær ny skønhed

Herefter tilbyder sitet, at han fremover kan vælge mellem deres kvinder.

'Derfor vil (navnet på sitet, red.) gerne hjælpe dig. Fra en iværksættervirksomhed til en iværksættersjæl. Vi skal jo hjælpe hinanden. Hvis du kontakter os, så opretter vi et livstidsabonnement til dig. Du kan selvfølgelig være anonym i vores system, ligesom alle vores andre brugere kan. Når du har en bruger, så er der pludselig 1.000 nye piger at vælge imellem. Det må da være lidt af en julegave for dig. Fra os til dig,' hedder det videre.

Klaus Riskær har dog ikke set invitationen og hører først om det via Ekstra Bladet.

Se også: Riskær forlader gravid kæreste

- Det er jo tosser, der forsøger at få PR på det. Men jeg får 50-100 henvendelser om dagen og enten bliver de fjernet af min assistent, eller også gør jeg det selv. Og det der er jo tosserier. Lad være med at omtale deres site. De fortjener ikke at få omtale på det, siger Riskær.

Han vil ikke udtale sig om den nedladende tone i brevet.

- Jeg gider ikke kommentere på det en smartass' forsøg på at få omtale, siger den tidligere finansmand til Ekstra Bladet.