Se billederne: Bendtner fejrede sønnen med hjemmebag

Fodboldspillerens søn blev tre år, og det blev fejret med masser af kærlighed

Nicklas Bendtner holdt mandag fødselsdag for sin søn. (Foto: Lars Poulsen)
Nicklas Bendtner holdt mandag fødselsdag for sin søn. (Foto: Lars Poulsen)

Mon Nicklas Bendtner selv har haft fingrene i bolledejen? I hvert fald diskede den festglade fodboldspiller op med det bedste af det bedste, da hans søn i går fyldte tre år.

Den lille Nicholas bor primært hos sin mor, Caroline Fleming, men Bendtner fik altså fornøjelsen af den lille blonde gut på den store dag.

Se også: Caroline og Bendtner kærester ved et uheld

 

Derfor blev alle sejl sat til for at gøre dagen så god for fødselaren som overhovedet muligt, og Bendtner bød på både varm chokolade, hjemmebagte boller og masser af kærlighed. Det skrev han mandag aften på Instragram, hvor han også lagde et par billeder ud af knægten.

‘3 years ago this beautiful miracle happend. Birthday party with traditional ways. Hot chocolate, homemade buns and lots of LOVE’, skrev fodboldspilleren.

En flot kage fik Nicholas også - formet som en ‘Rorri’-racerbil.

 

Nicklas Bendtner har tidligere fortalt om de problemer, han har med at få lov til at se sin lille søn.

Se også: Bendtner: Min søn må ikke sove hos mig

I et interview med Berlingske Tidende i november afslørede den ulykkelig landsholdsangriber, at han de seneste to år ikke har måttet have sin søn sovende hos sig.

- Det gør mig ked af det, for det er jeg klar til, og det er han klar til. Der er intet, der står i vejen for det - intet ud over Caroline, fortalte 25-årige Nicklas Bendtner til avisen.