Strippper-Stine: Jeg har mere klasse

Det var lidt af en øjenåbner for Stine Kronborg at bevæge sig ud i det 'virkelige liv' i denne uge

Stine Kronborg kan se både sig selv og familie og venner i øjnene med det, hun laver i Australien. (Foto: TV3)
Stine Kronborg kan se både sig selv og familie og venner i øjnene med det, hun laver i Australien. (Foto: TV3)

Det har vøret lidt af en øjenåbner for den danske party-pige Stine Kronborg, der gør sig i Australien som showgirl med strip og pooldans i den 'pæne' ende af branchen.

Sådan er det ikke med mange af de kolleger, hun på det seneste har mødt ved diverse fester, skriver hun på sin blog i Her og Nu.

Ikke 'Karen Kedelig'
'Jeg er bestemt ikke 'Karen kedelig', men går nok lidt i den modsatte grøft, hvis mænd bare tror, de kan gramse på mig eller forventer diverse ting. Uanset mit erhverv, og hvad folk tror, jeg laver, giver det ingen ret til at behandle mig som et tag-selv-bord', skriver hun.Som Vorherre skabte hende i den fri natur. (Foto: TV3)
Som Vorherre skabte hende i den fri natur. (Foto: TV3)
Stine Kronborg på arbejde. (Foto: Judd Hingerty)
Stine Kronborg på arbejde. (Foto: Judd Hingerty)


Men andre piger har ingen respekt for sig selv, mener hun efter at have oplevet strippere smide underdelen og stikke 'ting' op i sig selv til privatfester - og ganske gratis.

Gemmer noget til privaten
'Piger, lad være med at give det hele væk, mænd mister respekt for, hvor fantastiske vi er (plus, hvorfor skal de betale for en stripper, når de får det gratis?). Behandl dig selv med respekt, og du vil få respekt tilbage.

Se også: Kronborg-video fra stripperstangenHer er bagdelen, Stine er stolt af. (Foto: TV3). Danske kendte - 15. maj. 2013 - kl. 10:30 Kronborg smider tøjet igen: Jeg er stolt af min røv

'Det kan godt være, at jeg smider tøjet for penge, men jeg VED, at jeg stadig har mere klasse end mange andre, der gør det samme, og derfor kan jeg stadig se familie og venner i øjnenen. Jeg gør kun ting, jeg har lyst til og går aldrig over mine grænser, bare fordi jeg vil have opmærksomhed, og ja, jeg gemmer faktisk nogle ting til privaten'.