Thorning i løftebrud: Nægtede hestedans

Statsministeren havde afgivet et klokkeklart løfte, da hun sidste år besøgte TV2's årskavalkade, men i aftes brød hun det

Helle Thorning-Schmidt brød sit løfte over for TV2. (Foto: Mogens Flindt)
Helle Thorning-Schmidt brød sit løfte over for TV2. (Foto: Mogens Flindt)

Sidste år da Helle Thorning-Schmidt besøgte Operaen i København under TV2's årskavalkade kom hun med et løfte om, at hun i år under samme fest ville danse 'Gangnam style'.

Den sydkoreanske galop-dans var på alles læber sidste år, og statsministeren lovede for et år siden, at hun ville vise trinnene til Psys dans i år under 'TV 2013', som blev optaget i aftes.

Helle Thorning havde nok forventet, at det løfte var gået i glemmebogen, men vært Cecilie Frøkjær kunne godt huske det, og bad socialdemokraternes formand udføre dansen, da hun var på scenen til en snak om Nelson Mandela og et verdensberømt 'selfie'.

Se også: Thornings selfie kåret af amerikansk avis

Da Helle Thorning under stor latter vægrede sig, fik hun i stedet tilbudt at skifte 'Gangnam style' ud med dette års store hit; 'Twerking'.

Se også: TV: 17 babes i sexet twerk off

Men heller ikke her ville statsministeren lege med. I stedet gik hun på scenen til en stor hyldestsang til den netop afdøde sydafrikaner, Nelson Mandela.Helle Thorning-Schmidt sang med på 'Givmme hope Jo'Anna' i det afsluttende nummer i Operaen til ære for Nelson Mandela. (Foto: Mogens Flindt)
Helle Thorning-Schmidt sang med på 'Givmme hope Jo'Anna' i det afsluttende nummer i Operaen til ære for Nelson Mandela. (Foto: Mogens Flindt)


TV2's årskavalkade vises den 30. december.