Sådan tjener Dinesen til champagnen

Mads Dinesen planlægger at tjene sine næste millioner gennem et stort parfumeprojekt

Mads Dinesen fortæller, at han lancerer et stort parfumeprojekt i 2014, men at han ikke står som officiel ejer af firmaet bag projektet på grund af de mange historier om ham i medierne. (Foto: Rumle Skafte)
Mads Dinesen fortæller, at han lancerer et stort parfumeprojekt i 2014, men at han ikke står som officiel ejer af firmaet bag projektet på grund af de mange historier om ham i medierne. (Foto: Rumle Skafte)

Alkohol - og dermed også Mads Dinesens elskede champagne - er godt nok lagt på hylden til fordel for en tur på vandvognen, men den tidligere natklubejers køleskab er alligevel proppet med flasker med de dyre, franske bobler i tilfælde af, at der kommer gæster.

Og det koster naturligvis penge - ligesom så mange andre af den festglade pengemands udskejelser.

Men hvordan tjener Champagnedrengen sine penge til champagnen, alle festerne og den dyre lejlighed på Frederiksberg, som du kan se mere til via linket herunder?

Mads Dinesen inviterer indenfor i sin lejlighed på Frederiksberg. (Foto: Gudmund Thai/TV3) Kendte Kom indenfor: Sådan bor Champagnedrengen

Mads Dinensen inviterede Ekstra Bladet indenfor og fortæller i videoen over artiklen, hvordan han planlægger at tjene sine næste millioner.

Det skal ske gennem et smart parfumeprojekt, som han planlægger at lancere i adskillige lande verden over.

På grund af de mange historier om druk, spritkørsel, sigtelse for bedrageri og ubetalte hotelregninger er det dog ikke Mads Dinesen, der står som ejer af selskabet bag projektet, fortæller han.

Se også: Ædru champagnedreng i pinlig Porsche-stridSe også: Ejendomsmægler: Dinesen er en forkælet, lille dreng

Dermed kommer der intet om selskabet eller parfumeprojektet frem i cvr-registret, hvis man søger på Mads Dinesen.

Her står han registreret med fire danske selskaber, som alle er under konkurs. Det drejer sig om Dikoin Denmark Holding ApS, GB. Invest ApS, Investicum ApS og Rengjort ApS.

TV3's 'Kræsne købere' har ikke nødvendigvis alle råd til at købe de boliger, de ser på i programmet. (Foto: Gudmund Thai/TV3) Kendte Knap så rige: Så meget er TV3's 'Kræsne købere' gode for