Caspers morskabsteater bløder økonomisk

Bremen, der blandt andet er ejet af Casper Christensen og Frank Hvam, kører med underskud

Casper og co. må se et underskud i øjnene. (Foto: Jesper Mortensen).
Casper og co. må se et underskud i øjnene. (Foto: Jesper Mortensen).

Latteren runger med jævne mellemrum i det københavnske morskabsteater 'Bremen', men ejerkredsen har formentlig ikke trukket på smilebåndet over dette års regnskab.

Det viser nemlig et underskud på driften på minus 591.650 kroner fra 1. juli 2012 til 30. juni 2013. Det betyder, at selskabets pengebeholdning er faldet med en hel million i forhold til sidste år. Nu står der 1.499.272 kroner på kontoen.

Se også: Casper undrer sig: Forstår ikke TV 2

I regnskabet filosoferer bestyrelsen, der blandt andre består af Casper Christensen og Frank Hvam, der desuden er medejere af 'Bremen', over det sløje regnskabsår.

Se også: Casper C: Noget under opsejling i Hollywood

'Årets resultat på -592.000 kr. er hverken tilfredsstillende eller overraskende. Den negative udvikling skyldes både generelle forhold i sektoren og specifikke forhold i selskabet.

For så vidt angår de generelle forhold, er underholdningsbranchen fortsat præget af den generelle økonomiske afmatning i samfundet, der for spillesteder, teatre mv. typisk giver sig udslag i, at publikum vælger de mest sikre tilbud (store, populære navne), mens mindre kendte og mere eksperimenterende tilbud fravælges.

Bremen Teaters repertoiremæssige strategi rummer meget bevidst begge elementer, hvori bl.a. nytænkende arrangementer med en stærk social profil indgår', står der i årsregnskabet.

Ekstra Bladet har uden held forsøgt at indhente en kommentar fra Casper Christensen og Frank Hvam.

Se også: Casper Christensen: Månedsløn 416.000 kroner