Lækre Tajmer puster ud på kongens strande

Så hot er Eugen Tajmers barnebarn blevet

Dette syn venter Thailands strande. (Privatfoto).
Dette syn venter Thailands strande. (Privatfoto).

Hun er barnebarn efter den nu afdøde impresario Eugen Tajmer. Og nu går hun sin berømte bedstefar i bedene som agent og booker.

Simone Tajmer er den kendte families seneste gren. Og så absolut den smukkeste.

Men efter et hårdt år med opstart af egen virksomhed, står den nu på afslapning for hende.

'Efter et hårdt, men sjovt og succesfuldt år med opstart af egen virksomhed, ART:ST, drager jeg endelig på en velfortjent forlænget juleferie!,' skriver hun på sin blog.

Og det bliver Thailand, der får glæde af den blonde skønhed.Simone Tajmer går nu sin bedstefar i bedene. (Foto: Fotonoir).
Simone Tajmer går nu sin bedstefar i bedene. (Foto: Fotonoir).


'Turen går til Thailand med nogle gode venner, og jeg glæder mig som et lille barn. Første stop er Bangkok, hvor vi blandt andet skal holde nytår. I Bangkok står den på storbyferie, shopping, massage og god mad. Efter nytår skal vi rejse videre til Hua Hin, som er en af de mest populære og velbesøgte badebyer i Thailand. Det er noget med, at Hua Hin nu er residensby for den Thailandske kong Bhumibol Adulyadej, og jeg glæder mig til at indtage hans hvide sandstrande,' advarer hun.

Der bliver dog pligter under turen.

'Jeg trækker ikke stikket helt - det er vel ulempen ved at være direktør i sin egen virksomhed. Og ligeledes vil jeg forsøge at være på bloggen hver eneste dag med nye indlæg og opdateringer,' skriver hun.

Du kan følge Simone Tajmer på hendes blog.