Dennis Knudsen: Karina skal gøre mig til far

Jeg har altid drømt om at få et barn, siger kendisrfrisøren

Dennis Knudsen bekræfter, at Karina er hende, der skal føde hans barn. Foto: Rasmus Flindt  Pedersen
Dennis Knudsen bekræfter, at Karina er hende, der skal føde hans barn. Foto: Rasmus Flindt Pedersen

Midt i optagelserne til Bille Augusts nye film, hvor Dennis Knudsen arbejder som stylist, slap katten ud af sækken: Paradise-Karina fortalte Se og Hør, at hun skal være rugemor for hans barn, men den offentlighed omkring sit børneprojekt passer kendisfrisøren meget dårligt.

47-årige Dennis Knudsen glæder sig til at komme hjem fra USA og mødes med mulige mødre til hans kommende barn. Foto: Benjamin Kürstein Danske kendte - 23. feb. 2011 - kl. 12:01 Dennis Knudsen: 5 mulige mødre til mit barn

- Jeg har faktisk ikke nogen kommentarer til det, for det eneste, der er brug for, er ro, erklærer han.

Alligevel tilføjer han:- Men jeg kan bekræfte, at det er rigtigt, at det er Karina, som jeg igennem halvandet år har arbejdet på at gøre gravid igennem insemination.

Karina Christiansen er 31 år, mens ironmanden Dennis er 50, og for den kendte stylist er det en gammel drøm, som forhåbentlig snart går i opfyldelse.- Jeg har tidligere også i Ekstra Bladet fortalt om min drøm om at blive far, og det skal nok lykkes, mener Dennis Knudsen.

Umiddelbart virker Karina som et lidt usikkert valg af rugemor, fordi hun ifølge sine egne udtalelser i Se og Hør har en sygdom, PCOS-Syndrom, der gør det svært at blive gravid. Men hendes seks-årige søn Sean, vidner om, at det da kan lykkes - med lidt held.

Så Knudsen må fortsætte udtømningerne i det lille glas på fertilitetsklinikken i Hellerup, indtil anstrengelserne giver bonus.