Medinas Christopher vil være mand og tjene pengene

Den ti år yngre sanger mener, at han vil overhale fruen indenom - snart

Christopher vil ikke have, at det skal hedde sig, at Medina er hans Sugar Mama. Foto: HER og NU
Christopher vil ikke have, at det skal hedde sig, at Medina er hans Sugar Mama. Foto: HER og NU

Det må være hårdt for både cougar og cub, hvis hvalpen ikke befinder sig godt i rollen, og det gør Christopher ikke ifølge et interview i det nyeste nummer af Femina.

Se også: Anmeldelse: Egoer i opløsning

'Mine venner ved godt, at jeg ikke er Medinas hundehvalp', siger han i damebladet, og utilpasheden ser i høj grad ud til at handle om penge: 'det er let at spille hård og sige, at 'det rammer mig overhovedet ikke', men så ville jeg lyve. For selvfølgelig rammer det mig. Jeg vil da være lige så stor som hende. Det er supercool, at min kæreste tjener mange penge - men jeg vil da gerne tjene lidt flere. Det skal nok komme. Jeg har planer om at overhale hende indenom i den nærmeste fremtid', siger han.

Se også: Medina forelsket i Bollywood-stjerne

Christopher fortæller, at han er stemplet som en blød mand som følge af sine sangtekster, og at det i øvrigt er ham, der laver mad derhjemme.

Se også: Christopher får BMW i julegave

'Jeg tror, at jeg på mange punkter er kvinde', siger den tænksomme 20-årige og begrunder det med, at han tænker meget over sine følelser og generelt føler sig ret fremme i skoene.'

Alligevel er Medinas ti år yngre kæreste begyndt på seriøs styrketræning.

Se også: Christophers våde aften: Bodil kom forbi

'Jeg er kommet frem til, at det ser fedt ud med store arme, brystkasse og sixpack - men det er bare bonus. Det handler mest om selvtillid og velvære. Det er derfor, jeg gør det hver dag. Jeg føler mig bare som en mand', fortæller Christopher i damebladet.