Dan Jørgensens frække fortid

Dyre-Dan springer ud som Damernes Dan i yderst pikant kalender

Dan Jørgensen iført bamsehue og hundehalsbånd. Den smukke blondine lyder navnet ’Dominans Dorte’. (Privatfoto)
Dan Jørgensen iført bamsehue og hundehalsbånd. Den smukke blondine lyder navnet ’Dominans Dorte’. (Privatfoto)

Med en udstoppet måge som tro følgesvend optræder den nyudnævnte fødevareminister i en pinup-kalender fra år 2000.

Over årets 12 måneder viser den dengang 24-årige Dan Jørgensen sig frem i forskellige positurer på 23 sort/hvid billeder, som fremhæver ministerens allerbedste træk. På nogle af billederne er han kun iført butterfly over en bar behåret brystkasse, mens andre viser Damernes Dan helt nøgen - og kravlende rundt på jorden iført hundehalsbånd, som en blondine ved navn ’Dominans Dorte’ holder snor i.

De to ’fandenska’le’, som Dan Jørgensen og kammeraten kalder sig selv i kalenderen, har en forpligtelse til at eksponere sig selv så meget som muligt, lyder det i kalenderen.

Helt så glad for Ekstra Bladets hjælp til eksponeringen bliver den nu 38-årige fødevareminister dog ikke.

- Den her kalender er jo en privat kalender lavet til familie og venner, og derfor undrer jeg mig over, hvordan den kan ende i pressen, siger en afmålt Dan Jørgensen.

- For 14 år siden var du jo 24. Tænkte du over, hvad du lavede dengang, eller var det i ungdoms kådhed?

- Det var noget, vi lavede dengang, som vi syntes var skide skægt i forhold til familie og venner, og ligesom jeg i dag er forundret over, at private billeder kan ende i pressen, så ville jeg dengang heller ikke have haft fantasi til at forestille mig, at den skulle kunne ende i pressen, siger fødevareministeren til Ekstra Bladet.

Se mange flere af billederne fra kalenderen og læs alle ministerens kommentarer til kalenderen i artiklen nedenunder:

Dan Jørgensen iført bamsehue og hundehalsbånd. Den smukke blondine lyder navnet ’Dominans Dorte’. (Privatfoto) Kendte Fødevareministerens frække fortid: Dan Jørgensen som nøgenmodel