Thomas Skov ærgrer sig over nøgenkalender

Tv-værten føler med Dan Jørgensen og erkender at hans egen fortid som nøgenmodel koster ham en fremtidig ministertaburet

Thomas Skov Gårdsvig og 'Flotte Fyr' fra Sunny Beach har lige som Dan Jørgensen også optrådt afklædt i en kalender. (Foto: Instagram)
Thomas Skov Gårdsvig og 'Flotte Fyr' fra Sunny Beach har lige som Dan Jørgensen også optrådt afklædt i en kalender. (Foto: Instagram)

Tv-værten Thomas Skov Gårdsvig støtter Dan Jørgensen, efter at Ekstra Bladet i går viste en kalender af fødevareministerens frække fortid.

Dan Jørgensen iført bamsehue og hundehalsbånd. Den smukke blondine lyder navnet ’Dominans Dorte’. (Privatfoto) Kendte Fødevareministerens frække fortid: Dan Jørgensen som nøgenmodel

For Thomas Skov Gårdsvig har nemlig selv en fortid som nøgenmodel i en kalender.

- Jeg synes, det er blevet tid til at give danskerne den kalender, de fortjener, fortalte tv-værten til seoghoer.dk i forbindelse med kalenderen fra 2012. Sammen med 'Flotte Fyr', kendt fra realityprogrammet Sommer i Sunny Beach, viste han sig frem, som gud har skabt ham.

'Jeg føler med dig, Dan Jørgensen. #jegbliraldrigminister #takforlortFlottefyr', lyder det humoristisk på tv-værtens twitter og instagram-profiler, hvor han linker til juli-billedet fra kalenderen.

Se også: Dan Jørgensens kæreste smider også tøjet

1 af 4 Både Dan Jørgensen og Thomas Skov har lavet kalendere. (Foto: Privatfoto/Instagram)
2 af 4 Thomas Skov har både holdt et upassende skilt op i konkurrenternes direkte famileprogram og lænket sig fast til Den Lille Havfrue for at lave sjov journalistik. I lyset af Dan Jørgensens nøgenkalender laver han sjov med sin egen nøgenkalender, som han lavede for et par år siden. (Foto: DR)
3 af 4 Det var Thomas Skov Gårdsvig, der holdt dette skilt op bag Anne Laxholm i 'Vild med dans' i 2009. Det havde nær kostet ham jobbet. (Foto: Screendump)
4 af 4 Thomas Skov Gårdsvig og 'Flotte Fyr' fra Sunny Beach har lige som Dan Jørgensen også optrådt afklædt i en kalender. (Foto: Instagram)