TV: Cira B. med bare bryster i modvind

Ny video fra Danmarks frækkeste sangerinde

Så er Danmarks frækkeste sangerinde, aka Cira Beenfeldt, igen i luften med en ny, fræk video.

I videoen til 'Modvind' giver hun den igen gas med afklædte kvinder, der bodypaintede vrider sig foran kameraet.

Baggrunden for sangen er dog alt andet end glamourøs.

- Modvind er skrevet på baggrund af et meget kaotisk og ulykkeligt forhold, jeg kom ud af for tre måneder siden, siger Cira Beenfeldt til Ekstra Bladet.

I forholdet fik hun ideen til titlen Modvind.

Se også: Her flasher Cira B. bryster

- Jeg kunne råbe, skrige og skabe mig, men fik ingen kærlighed. Det var kun mig, der skulle give og give og give. Det føltes oprigtigt som at råbe i modvind. Men som jeg har sagt: 'Nå ja, men jeg fik da en god sang ud af det', haha.

For Cira var nummeret en musikalsk udfordring.

Se også: TV: Cira B. og realitybaben i limousine-snav

- Det er første gang, jeg er gået ned i gear og synger hele vejen igennem. Jeg er dødnervøs over anmeldernes dom, for 'modvind' er mig og det er meget ærligt, siger sangerinden.

Trods budskabet mangler der ikke afklædte kvinder, som er Cira B.'s varemærke.

- I videoen har mit hold og jeg forsøgt at skabe en stumfilmsagtig stemning og i bedste Cira B.-stil var det en selvfølge, at jeg på den ene eller anden måde skulle bevare min 'fuck jer, jeg gør som det passer mig'-attitude. Så for at det skulle passe ind i vores Chaplin-univers, valgte vi at få en dygtig kunstner til at bodypainte mig, hvilket tog fire timer, hvor jeg pissefrøs i en stor hal, siger Cira.

Se også: Se Cira B. splitternøgen

Hun måtte dog gå på kompromis af hensyn til de knibske amerikanere, der vogter ved YouTubes moralske dør.

- Jeg har fået brystdutter på og tape mellem benene for at kunne komme på youtube. Mine modeller er iført samme 'kostume"'og på settet havde mændene lidt svært ved at bevare fokus uden at skrige af grin. Der var hvidmalede bryster og numser alle vegne. Og i og med at jeg ikke bruger generte piger, gik de 16 timers optagelser da os vildt hurtigt, siger Cira Beenfeldt.