Anne Linnet: Ja, Tessa og jeg er blevet skilt

Parforholdet holdt ikke, men kærligheden er der fortsat, erklærer musikeren

Anne Linnet med fruen Tessa og datteren Isolde med parforholdet stadig var fryd og gammen. Foto: All Over Press
Anne Linnet med fruen Tessa og datteren Isolde med parforholdet stadig var fryd og gammen. Foto: All Over Press

Sædvanligvis går Anne Linnet stille med dørene, når det handler om privatlivet. Derfor varede det lang tid, før offentligheden fandt ud af, at hun dannede par med den 34 år yngre Tessa Franch, samt at de skulle giftes og have barn.

Det var i 2010.

Se også: Anne Linnets kone flyttet

Men i begyndeslen af december flyttede Tessa fra deres fælles hjem på Holmen ved Christianshavn. Angiveligt for af praktiske grunde at bo for sig selv. Men nu bekræfter Anne Linnet, at parret er gået rigtigt fra hinanden.

- Tessa og jeg er blevet skilt, og Tessa er flyttet i lejlighed ved siden af, hvor jeg bor, skriver den 60-årige pop-rock-mama til Ekstra Bladet.

Parret har indtil december boet sammen i det gamle hus på 500 kvadratmeter, som Anne Linnet købte i 1998 på Holmen. De ca. 350 kvadratmeter bruges til beboelse - resten er lydstudie.

Se også: Anne Linnet: Nu med stripperstang

Anne Linnet understreger overfor Ekstra Bladet, at selv om parforholdet ikke holdt, så holder kærligheden endnu.

- Vi elsker fortsat hinanden højt, og det har styrket vores forhold at leve sammen på denne måde. Vi synes, at hverdagen fungerer meget bedre, og begge børnene trives fint med denne løsning, fortsætter Anne Linnet.

Se også: Anne Linnet har fået en søn

Den nu 26-årige Tessa blev for otte måneder siden mor til endnu et fælles barn, og dermed har Anne Linnet og hun to, datteren Isolde og sønnen Nemo.

At hele skilsmissen er foregået i fred og fordragelig fastholdes også af Tessa, der til Se og Hør siger: - Det er rigtigt, at jeg af praktiske årsager er flyttet til en lejlighed ved siden af huset. Vi synes, at hverdagen fungerer optimalt på den måde.

Skilsmissen fra den unge kone er ikke Anne Linnets første. Oprindeligt var hun gift med jazzsaxofonisten Holger Laumann, som hun fik børnene Evamaria og Marcus med.

Se også: Linnet: - Er jeg kedelig? Muligvis!

Siden fik hun sønnen Alexander, hvis donorfar er den tidligere model Mads Buhl Nielsen. Herudover har hun to rumænske adoptivbørn, søskendeparret Maria og Peter.