Gustav glad igen: Kinky søndagshygge med Dinesen

Realitystjernen Gustav og iværksætteren Mads Dinesen hyggede sig sammen

Champagne og glidecreme. Hvad mere kan man ønske sig en søndag aften. (Privatfoto)
Champagne og glidecreme. Hvad mere kan man ønske sig en søndag aften. (Privatfoto)

Weekenden begyndte rigtig skidt for både Gustav og Mads Dinesen, men heldigvis blev søndag aften en særdeles hyggelig en af slagsen for de to tv-fyre, der nød hinandens selskab.

Som Ekstra Bladet kunne skrive i går, gik iværksætteren fredag fra sin kæreste gennem fem måneder.

Se også: Mads Dinesen: Så er jeg single – igen

- Ja, der har været sjovere dage, men sådan er det at date en helt ung fyr. Vi har boet sammen i et par måneder, men jeg tror, at det har været en stor mundfuld for ham at flytte direkte hjemme fra sin mor og hjem til mig, sagde Dinesen om 18-årige Rodrigo, der er flyttet fra iværksætterens hjem.

Også Gustav fik fredag ondt i hjertet, da reality-kollegaen Amalie kyssede løs med den fyr, som ’For lækker til love’-stjernen er vild med.

Se også: Gustav bryder grædende sammen: Amalie stjal min fyr

Det fik ham til at bryde grædende sammen og kalde Amalie for klam og gusten.

Men søndag aften fandt de to unge herrer sammen med masser af champagne og en enkelt tube glidecreme.

 

Mads Dinesen er kendt for sin hang til dyre drikkevarer og sin kærlighed til champagne. Og det nød Gustav godt af i aftes.

'Humøret er højt! Det kan kun blive en god aften i selskab med Mads Dinesen. En ting er sikkert, jeg kommer i hvert fald ikke til at mangle champagne. Håber også I får en lige så sjov aften som jeg gør. ;)', skrev han på Instagram.

 

Senere på aftenen var de en tur omkring D'Angleterre - og muligvis også om en kiosk, hvor Gustav, der arbejder på at træne sig op til en ironman, forsøgte at proppe lidt sunde drikkevarer i Mads Dinesen. Men det gik ikke så godt.

 

Selvom parret har delt mange detaljer fra deres søndag aften, har ingen af dem inviet deres følgere på de sociale medier i, om glidecremen kom i brug, eller den kun var et muntert indslag på et foto.