Linse og Mopper i ekstase over 'lillemanden'

Linse og hendes mor er jublende lykkelige over Mikkel Kessler og hans kæreste Leas nye søn - det viser de i en video på facebook

Linse og hendes mor 'Mopper' kan næsten ikke styre  deres glæde over, at Mikkel Kessler og hans kæreste Lea har fået en lille søn, som de iøvrigt kalder for 'Lillemanden'.(Foto: privatfoto/Facebook)
Linse og hendes mor 'Mopper' kan næsten ikke styre deres glæde over, at Mikkel Kessler og hans kæreste Lea har fået en lille søn, som de iøvrigt kalder for 'Lillemanden'.(Foto: privatfoto/Facebook)

- Faster Nogge og Farmor Mopper ønsker alle et godt nytår.

Sådan skriver Linse og hendes mor Ann - bedst kendt som Mopper - på Linses facebookside, hvor de på en lille video jubler over deres nye roller som farmor og faster. Med julelys i øjnene lovpriser brystbomben og hendes Porter-glade mor Mikkel Kessler og hans kæreste Lea, som med fødslen af deres lille søn har sørget for et nyt medlem af familen fra Bryggen.

- Vi ved godt, at Mikkel og Lea allerede har fortalt det, men vi vil også gerne fortælle, hvor glade vi er, fordi vi har fået et nyt familiemedlem, en lille 'lillemand'. Vi kalder ham 'lillemanden', indtil vi finder ud af, hvad han skal hedde. Men han er fanme sød, siger Linse på videoen, hvor Mopper selvfølgelig er lige så begejstret for sit nye barnebarn.

Se Linse og 'Mopper' i baby-ekstase her

Se også: Lykkelig Kessler viser sønnen fremMikkel Kessler viser her stolt sin søn frem sammen med sin kæreste Lea Hvidt..(Foto: Privatfoto)
Mikkel Kessler viser her stolt sin søn frem sammen med sin kæreste Lea Hvidt..(Foto: Privatfoto)


Linse fortæller også, at 'lillemanden' i går var på besøg hos Mopper i flere timer igår, så farmor kunne nyde familiens lille nye medlem.

Se også: Mikkel Kessler har fået julebaby