Suzanne Bjerrehuus: Dronningen skal slappe lidt af

Den taleglade tv-personlighed var vældig begejstret for dronningens tale, men hun var også uenig

Suzanne Bjerrehuus havde markante holdninger til dronningens nytårstale. (Foto: Polfoto)
Suzanne Bjerrehuus havde markante holdninger til dronningens nytårstale. (Foto: Polfoto)

Der er ingen, der er i tvivl om, at tv-personligheden Suzanne Bjerrehuus er en kvinde med mange meninger, og at hun gerne ytrer dem højt.

Det var ingen undtagelser i i aften, da Ekstra Bladet talte med hende om dronning Margrethes nytårstale.

- Jeg synes, hun var lidt for romantisk omkring alt det med jøderne og danskernes historie. Der kunne hun godt slappe lidt af, der sad jeg lidt og grinte. Men det var jo for, at hun kunne levere en lille opsang, siger Suzanne Bjerrehuus.

Se også: Røde politikere hylder dronningens nytårstale

Tv-personligheden, der er gift med samfundsdebattøren Asger Aamund, mente, at dronning Margrethe i den grad gav befolkningen en opsang i år.

- Jeg mener, at dronningen kommer med en helt klar henstilling til de hardcore ekstremister. Hun siger jo, at vi skal lytte til hinanden, og hvis kun den ene gren bøjer sig, så knækker den. Og der er hun meget kontant, siger Bjerrehuus og fortsætter:

Se også: Dronningen snublede: Undskyld Danmark

- Hun siger jo, at de hardcore folk ikke skal fravælge debatten, og det er det danskerne trænger til at høre. Jeg er så træt af, at vi altid bliver kaldt racister. Det er der masser af mennesker, der ikke er, men der er nogle grupper i Danmark, der presser på, og så presser danskerne jo tilbage. Så det er så godt, at hun siger, at begge grupper skal bøje sig.

Suzanne Bjerrehuus var også vældig begejstret for, at dronningen tog misbrugerne med ind i nytårstalen.

- Vi ved, at det er så hårdt at være alene og have de problemer, at det var så godt, at hun tog det ind i talen. Det var en super god tale, og med min tolkning er den kun blevet mere direkte, grinede Suzanne Bjerrehuus, inden hun vendte tilbage til sin nytårsaften.