Mascha Vang:Jeg vil have en aupair

Nu vil Mascha Vang hellere have en aurpair end en kæreste

Nu vil Mascha Vang hellere have en aupair end en kæreste.  Her står hun med sin lille datter Hollie Nolia.(Foto: Mogens Flindt)
Nu vil Mascha Vang hellere have en aupair end en kæreste. Her står hun med sin lille datter Hollie Nolia.(Foto: Mogens Flindt)

Den smukke blonde singlepige Mascha Vang mødte i eftermiddags op med sin lille datter Hollie Nolia i armene ved receptionen for Anne Bechs nye slankebog 'Fit på 100 dage' i indre København. Og Mascha Vang havde altså ikke nogen ny kæreste på slæb. Det var ellers hendes største ønske for 2014 at få en ny kæreste.

Se også: Vild med Dans-par var enige om at gå fra hinandenSe også: Danmarks fitness-dronning styrer for vildt

- Jeg skrev jo i min blog, at mit højeste ønske for 2014 var at finde en kæreste, men det er altså desværre ikke lykkedes. Men nu har jeg fundet ud af, at jeg faktisk har det rigtig godt alene. Så det er ikke længere et så stort ønske. Jeg vil meget hellere have en aupair, så jeg kan blive aflastet lidt i dagligdagen, siger Mascha Vang, der flere gange har trænet med fitness-guruen Anne Bech og fulgt hendes slanke-programmer.

Se også: TV: Mascha håber på en kæreste i 2014

- Lige efter at jeg havde født Hollie Nolia trænede jeg også sammen med Anne Bech, og der tabte jeg mig lynhurtigt og fik i løbet af meget kort tid min krop tilbage i god form efter graviditetet. Så Anne Bech, hun er min helt, siger Mascha Vang, der skal igang med at træne igen og selvfølgelig vil bruge Anne Bechs nye slankebog i forløbet.

Se også: Mascha ville give ekskæresten rottegift