Stephanie Star: Sex holder mig slank

Cougaren, der blev kendt i 'Singleliv', afslører på sin blog, at sex og orgasmer har givet hende en gudekrop

Stehanie Star holder figuren ved at dyrke en masse sex. (Foto: All Over)
Stehanie Star holder figuren ved at dyrke en masse sex. (Foto: All Over)

Du har muligvis længe troet, at et smut i træningscentret og lidt mindre mad på tallerkenen var vejen til en guddommelig krop. Men det er ikke helt nok, afslører 45-årige Stephanie Star, der i realityserien 'Singleliv' også gik under tilnavnet 'Cougaren', på sin blog på rapport.dk.

Se også: Find Gud gennem røven

Her skriver hun nemlig, at der også skal masser af sex og orgasmer til for at opnå en krop som hendes.

'Erkender, at jeg har en hot gudekrop. Jeg passer på den med hotte sexoplevelser og dybe orgasmer og en masse træning ikke at forglemme,' skriver hun.

Øv dig i at se og reagere på det gode, din elskede er og gør. (Foto: shutterstock.com) Sex og samliv Top tre: Sådan får du bedre sexStephanie Star blev kendt, da hun medvirkede i 'Singleliv', hvor hun viste, at hun har en stor appetit på unge mænd. (Foto: All Over)
Stephanie Star blev kendt, da hun medvirkede i 'Singleliv', hvor hun viste, at hun har en stor appetit på unge mænd. (Foto: All Over)


I det hele taget opfordrer hun alle kvinder til at dyrke en masse sex - ikke kun for kroppens skyld, men også fordi det gør er godt for sindet.

Se også: Flere gode grunde til at knalde

'At kysse liderligt, vådt og pirrende er det fedeste i verden. At smage din partner både med tungen og med alt andet er simpelthen sagen. Jeg tænder selvfølgelig som andre damer på at dyrke mine seksuelle lyster, og de er vigtige. Alle kvinder burde få en ordentligt swingtur tit og ofte. Ellers er daglig eller ugentlig onani også godt. Dyrk din krop med de mange sexlegetøj, der findes. Mulighederne er mange. Lad ingen og intet begrænse dig. Det er sundt for krop og sind,' skriver Stephanie Star og afslører desuden, at hun kan lide at tage føringen i sengen.

Ligesom kvinder bekymrer sig meget om størrelsen på deres bryster eller røv - blandt andet fordi de mener, mænd går meget op i det - er mænd ret fikserede på pikstørrelsen. (Foto: colourbox.com) Sex og samliv Penis: Så stor skal den være'Min krop syder vulgært med våde, rindende floder af stærk sex. Det er himmelsk,' skriver Stephanie Star blandt andet i sit blogindlæg. (Foto: All Over)
'Min krop syder vulgært med våde, rindende floder af stærk sex. Det er himmelsk,' skriver Stephanie Star blandt andet i sit blogindlæg. (Foto: All Over)
Se også: Lagde sex-billeder af eks'en på nettet