Brandudsalg på Amalies brudekjole

Den 22-årige realitystjerne sælger nu sin specialdesignede brudekjole og vielsesringene fra fup-brylluppet med Ulven Peter på Lauritz.com

Amalie Szigethy bar sin specialdesignede prinsessekjole, da hun som 19-årig blev gift med 'Paradise'-kæresten Peter Birch. (Privatfoto)
Amalie Szigethy bar sin specialdesignede prinsessekjole, da hun som 19-årig blev gift med 'Paradise'-kæresten Peter Birch. (Privatfoto)

Da realityparret Amalie Szigethy og Peter Birch blev gift i Mexico for rullende kameraer i 2011, var den dengang 19-årige Amalie iført en smuk hvid kreation, som det sig hør og bør.

Men siden viste det sig, at brylluppet, der blev betalt af produktionsselskabet Mastiff og TV3, var fup.

Peter og Amalie fik hinanden i 'Amalies Verden'. Men det gælder vist også i den virkelige verden. (Privatfoto) Danske kendte - 10. mar. 2011 - kl. 07:07 Peter og Amalie fik brylluppet betaltSe også: Peter: - De sagde vi var gift

Det viste sig i sidste ende at være en god ting, da parret ikke længere er sammen.

Se også: Amalie sælger sin dyre brudekjole

Derfor satte Amalie i oktober sin hvide Rikke Gudnitz-brudekjole til salg på Facebook:

'Jeg sælger min helt fantastiske brudekjole som er specielt designet af Rikke Gudnitz Det var min drømme kjole og uden tvivl noget af det smukkeste jeg nogensinde har båret i hele mit liv, men jeg får ikke brugt den igen og jeg ryder op i mit liv. For flere billeder bedes der skrive i min indbakke og byd endelig på pris. Original pris for denne kjole 35.000 haft på 1 gang. Byd! Kh Amalie S', skrev reality-stjernen for tre måneder siden.

TAbt 29.000 kroner i værdi
Men opslaget har åbenbart ikke kastet det rigtige bud af sig. For i går røg brudekjolen på brandudsalg hos Lauritz.com.

'Brudekjole designet af Rikke Gudnitz til Amalie Szigethy bryllup i 2011. Kjolen er udført med korsageoverdel af silke med snøreryg, stort skørt af tyll med slæb. Str. ca. 38. Kjolen har været pakket ned og trænger til rens, hovedsageligt for at få tyll lagene på plads', skriver Lauritz.com, der har vurderet kjolen til 6.000 kroner. Altså har den tabt 29.000 kroner i værdi på at være brugt én gang.

Budrunden hos Lauritz.com er sat i gang, og højeste bud er lige nu 1.550,- kroner for designerkjolen.

Ringene under hammeren
Også parrets vielsesringe, der blev specialdesignet af Jørgen Meicke til parrets bryllup, er under hammeren. Amalies ring, der er lavet af 14 karat guld og prydet med en brillant, og Peters ring, der ligeledes er af 14 karat guld, er vurderet til 4.000 kroner, og buddene har allerede nået 2.200 kroner. Auktionen slutter på søndag.

Se også: Peter og Amalie i brudekjolekrig

Om salget af kjolen og ringene igen får krigen mellem parret til at blusse op, vil vise sig. Da Amalie i oktober første gang satte kjolen til salg, røg de tidligere kærester ud i en krig på ord. Dengang luftede Peter Birch sin vrede under Amalies salgsannonce på Facebook.

Drikke pengene op
- Jeg har foræret hende alt i den periode, vi var sammen. Hun har svinet mig til og har sendt mig i fængsel. Det eneste tidspunkt, jeg var god nok, det var, når hun skulle låne penge af mig. Og jeg kender hende, hun har ingen penge, og derfor sælger hun kjolen. Hun skal have penge, så hun kan komme ud og feste, og jeg synes, det er ynkeligt, at hun sælger sin brudekjole for at drikke pengene op, sagde Peter dengang til Ekstra Bladet.

Amalie fik 60 dages betinget dom for falsk vidneforklaring. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 22. jan. 2013 - kl. 11:41 TV: Betinget dom til Amalie

Den 22-årige Amalie så dog ikke noget galt i at sælge sin ’prinsessedrøm’. Hun var til gengæld sur over, at hendes tidligere ekskæreste blander sig i hendes privatliv.

- Jeg har så ondt af Peters kæreste. Det må jo ikke være sjovt at være kæreste med en, der stadig skal gå ind og kontrollere og tjekke sin ekskærestes Facebook-profil. Altså Peter er jo tydeligvis kommet videre, så jeg kan ikke se, hvorfor jeg ikke må det, sagde hun dengang.

Se kjolen og ringene her

1 af 2 Peter og Amalie havde et on/off-forhold i flere år, indtil de brød endeligt i 2012. (Foto: Anthon Unger)
2 af 2 Amalie Szigethy bar sin specialdesignede prinsessekjole, da hun som 19-årig blev gift med 'Paradise'-kæresten Peter Birch. (Privatfoto)