Video: Jeg er vild med min Oscar-kjole

Ekstra Bladet var med, da modellen Anne Klitten prøvede den utrolige Oscar-kjole, hun skal skride op af den røde løber i på søndag

Anne Klitten Andersen poserer her for Ekstra Bladet i den smukke Oscar-kjole designet af den danske designer Elsa Adams. (Foto: Anders Overgaard Ravn)
Anne Klitten Andersen poserer her for Ekstra Bladet i den smukke Oscar-kjole designet af den danske designer Elsa Adams. (Foto: Anders Overgaard Ravn)

Anne Klitten Andersen er vant til smukke kjoler i sit job som model, men hun blev alligevel helt overrasket af begejstring, da hun igår for første gang prøvede sin Oscar-kjole hos designeren Elsa Adams i Hellerup.

- Den er bare utrolig smuk. Den passer perfekt, sagde Anne Klitten, der får lov til at følge det store Oscar-show i Hollywood på søndag, fordi hun er gift med filminstruktøren Anders Walter, der er nomineret til en Oscar for sin kortfilm 'Helium'.

Se også: Dansk design-kjole til Oscar-festAnna Walter var meget begejstret for sin Oscar-kjole. Her betragter hun stolt sig selv i spejlet.(Foto: Anders Overgaard Ravn)
Anna Walter var meget begejstret for sin Oscar-kjole. Her betragter hun stolt sig selv i spejlet.(Foto: Anders Overgaard Ravn)


Mens designeren Elsa Adams rettede de sidste detaljer på Oscar-kjolen, serverede hendes mand Jan Armand cafélatte for Ekstra Bladets udsendte i Elsa Adams systue. Og hele rummet vibrerede næsten af forventning til søndag eftermiddag, hvor kjolen på den røde løber bliver vist for flere millioner tv-seere i hele verden. Et udstillingsvindue, der kan betyde flere ordrer og masser af anerkendelse til den danske designer Elsa Adams.

I systuen befandt sig også smykkedesigneren Charlotte Lynggaard fra smykkefirmaet 'Ole Lynggaard Copenhagen', der havde taget et stort udvalg med af smykker, som Anne Klitten også skal have på sammen med den smukke kjole. Der var smykker i rødguld, rosaguld og diamanter samt koraller og månesten.

Igår var det kjolen, der var mest i fokus, mens det på søndag bliver Anders Walthers film 'Helium', der er det vigtigste, og Anne Klitten Andersen er ikke i tvivl:

- Jeg tror, at min mands film vinder en Oscar.1 af 3 Designeren Elsa Adams er her ved rette de sidste detaljer på Oscar-kjolen. (Foto: Anders Overgaard Ravn)
2 af 3 Oscar-kjolen er her hængt på en gine. (Foto: Anders Overgaard Ravn)
3 af 3 Anne Klitten Andersen poserer her for Ekstra Bladet i den smukke Oscar-kjole designet af den danske designer Elsa Adams. (Foto: Anders Overgaard Ravn)