Christopher om Medina-brud: Det var mig der traf beslutningen

Det trak store overskrifter, da Christopher og Medina gik fra hinanden. Nu fortæller Amager-drengen for første gang, hvad der egentlig skete

Christopher og Medina sammen under sidste års Roskilde Festival. (Arkivfoto: Sisse Stroyer/Her & Nu).
Christopher og Medina sammen under sidste års Roskilde Festival. (Arkivfoto: Sisse Stroyer/Her & Nu).


Se også: Teenagepiger kysser Christophers bilSe også: Rod i Medina og Christophers brud

Det har indtil nu været småt med oplysningerne om, hvordan det rent faktisk gik for sig, da dansk popmusiks måske mest omtalte par - Christopher og Medina - efter at have holdt sammen i tykt og tyndt i to år pludselig gik fra hinanden.

Til gengæld har der været fuld fart på spekulationerne. Blandt andet har Se og Hør flere gange skrevet, at bruddet skyldes, at Medina til en fest på Casper Christensens berømte og berygtede natklub Sunday gik på toilettet med en fyr, der er dømt for at have været i besiddelse af euforiserende stoffer.

Det skal sgu ikke være os
I en ny dokumentar-serie i fire afsnit, der har premiere i aften på DR3 klokken 21.40, åbner den 22-årige sanger med det borgerlige navn Christopher Lund Nissen for første gang en smule op for posen og fortæller blandt andet, at det var ham, der traf beslutningen om, at hans og Medinas forhold definitivt skulle være slut.

- Det var mig, der traf beslutningen, men det var ikke nemt, specielt ikke når der stadig er en masse følelelser og kærlighed involveret. Så er det sindssygt svært at sige: 'Det skal sgu' ikke være os to lige nu', siger Christopher i udsendelsen, der tager seerne med helt ind i privatlivet hos den travle sanger med alt, hvad det indebærer af leverpostejsmadder i sofaen og bagte kartofler og kylling hos de velmenende og beskyttende forældre.

Vanvittige Medina
Om årsagen til bruddet er helt så dramatisk, som ugebladene har spekuleret, hverken be- eller afkræfter Christopher i første afsnit af programrækken.

Han kommer det dog så tæt, at han får nævnt, at Medina - hvad angår byture og fester - kommer fra en helt anden verden end ham selv og derfor kan finde på at gøre ting, der kan virke 'helt vanvittige'.

- Vi kommer fra to forskellige verdener. Jeg kommer fra en kernefamilie, hvor jeg har haft det som blommen i et æg, og hun kommer fra hele den der verden med byture og fester. Og der gør man bare nogle ting, som i øjnene på folk, der kommer fra en helt anden verden, virker helt vanvittige. Og man tænker: 'Hvad fanden sker der lige for det der'.

Ikke klar til børn
Desuden løfter den unge sanger en del af sløret for sin egen motivation for at droppe Medina til fordel for livet som fri fugl.

- Jeg er nødt til at komme ud og prøve en masse ting af, før jeg kan slå mig ned i et stort hus og få en masse unger, siger Christopher og fortsætter:

- Alle forhold går op og ned. De der kvinder, de er sgu lidt sindssyge, men det er jo også derfor, vi elsker dem. Det ene øjeblik står man og råber og skriger af hinanden, og det næste har man noget fantastisk make up-sex.

Se også: Christopher: Svært at finde en ny kæreste