Joan Divines fotostudie ædt af flammer: Alt er væk

Den labre model og fotograf mistede sit studie og sine billeder i storbranden i Gentofte i aftes

Joan Divines fotostudie gik til i storbranden i Gentofte i aftes. (Foto: All Over)
Joan Divines fotostudie gik til i storbranden i Gentofte i aftes. (Foto: All Over)


Se også: Politiet: Intet tyder på at storbrand var påsatSe også: Stein Baggers ekskone ramt af storbrandSe også: Voldsom storbrand hærger i Nordsjælland

Det var en ualmindelig kedelig besked, der mødte 'Playboy'-modellen og fotografen Joan Divine, da hun i aftes svarede sin telefon.

- Skynd dig at komme! Badmintonhallen står i flammer, sagde Stein Baggers ekskone, Martina Banach, i røret.

Se mere video på localeyes.dk

Begge kvinder havde deres erhvervslokaler klods op af badmintonhallen i Gentofte, og da flammerne fik fat i den i aftes, var de to forretningskvinders firmalokaler også i fare.Branden havde godt fat i badmintonhallen i Gentofte. (Foto: Kenneth Meyer)
Branden havde godt fat i badmintonhallen i Gentofte. (Foto: Kenneth Meyer)


Som Ekstra Bladet tidligere har kunnet fortælle nåede Martina Banach, der driver smykkefirmaet La Chance, at redde sin computer ud af de brændende lokaler, men så heldig var den tidligere nøgenmodel og nuværende fotograf Joan Divine ikke. Hun havde sit fotostudie med sit kamera og sin computer i lokalerne.

- Da jeg ankom var politiet der sammen med et par brandbiler. Der var røg over det hele, og da jeg parkederede min bil, og gik over mod mit studie, blev jeg stoppet af en politibetjent, fortæller Joan Divine her til morgen til Ekstra Bladet.

Se også: Joan smider tøjet i amerikansk magasin


- 'Jeg bliver nødt til at komme derind. Jeg skal have fat i min computer og alle mine billeder', sagde jeg, men han var bange for, at det hele ville eksplodere, når jeg gik ind. Alligevel tog han mine nøgler og prøvede at åbne døren, men det væltede bare ud med røg, så det var for sent.

- Jeg havde alt derinde. Kamera, computer med billeder og min backup af mine billeder, siger Joan Divine.

Side 9 artikler Joan Divine går bag kameraet
Joan Divine danner par med 'Vild med dans'-danseren Michael Olesen, der i den seneste sæson dansede med Mette Blomsterberg. (Foto: Mogens Flindt)
Joan Divine danner par med 'Vild med dans'-danseren Michael Olesen, der i den seneste sæson dansede med Mette Blomsterberg. (Foto: Mogens Flindt)


Tidligere har den sexede model lejet sig ind i forskellige fotostudier, når hun skulle tage billeder, men for nylig lejede hun sig fast ind i lokalerne i Gentofte og indrettede sit eget studie.

- Alt var nyt. Jeg har brugt alle mine penge på at købe nyt udstyr. Jeg har købt alt og lavet det hele virkelig lækkert, fortæller Joan Divine, der heldigvis havde nået at tegne en forsikring.

- Men billederne kan man jo aldrig genskabe.

Se også: Se billederne: Danske Joan er månedens Playmate

Brandmændene på stedet fortalte Joan Divine, at branden formentligt var opstået i et el-skab i badminton-hallen, der er tegnet af den berømte arkitekt Arne Jacobsen i 1934.

- De sagde, at branden havde spredt sig ualmindeligt hurtigt, fordi den er bygget med halm som isoleringsmateriale, siger hun.Joan Divine har selv optrådt flere gange på Ekstra Bladets side 9, men har siden startet en karriere op bag kameraet. (Foto: Ole Frederiksen)
Joan Divine har selv optrådt flere gange på Ekstra Bladets side 9, men har siden startet en karriere op bag kameraet. (Foto: Ole Frederiksen)


Mens badmintonhallen og kontorerne brændte, hjalp både Joan Divine og Martina Banach med at få 75 heste fra en nærliggende rideskole bragt i sikkerhed.

- Det var helt surrealistisk. Mens vi reddede hestene, kunne jeg se mit studie gå op i flammer.

Se også: Forsvaret stopper frækt show til soldater

Hele dagen havde hun brugt i studiet på sin hidtil største modeopgave. Martina Banach havde hyret hende til at lave en fotoserie med flere modeller, der havde smykker fra La Chance på - billeder der skulle bruges af tyske Lufthansa.

- Det var en stor opgave, og der var fart på hele dagen med stylister og så videre. Jeg tog derfra ved seks-tiden i aftes, og få timer senere brændte det hele. Og nu er det bare væk.

På trods af den voldsomme oplevelse, lykkedes det dog Joan Divine at få lidt søvn i nat.

- Men jeg vågnede klokken seks, og så lå man jo bare der og tænkte på det hele. Og jeg kan jo ikke lade være med at håbe på, at computeren og billederne har overlevet.

Se også: Februar: Joan Divine, 31 år og fra RingstedDet eneste, der er tilbage fra Joan Divines store fotoshoot i går, er to billeder taget med et andet kamera 'bag kameraet', hvoraf dette billede er det ene. Billederne, der skulle bruges af Lufthansa er brændt sammen med Joan Divines computer. (Foto: La Chance, make up: Donna Marie T)
Det eneste, der er tilbage fra Joan Divines store fotoshoot i går, er to billeder taget med et andet kamera 'bag kameraet', hvoraf dette billede er det ene. Billederne, der skulle bruges af Lufthansa er brændt sammen med Joan Divines computer. (Foto: La Chance, make up: Donna Marie T)


Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere