Christopher: Svært at være Medinas eks

Den albumaktuelle popfyr synes, hans gamle kæreste er over det hele - og de optræder også begge i X Factor i aften - dog hver for sig

Her ses Christopher og Medina i sommeren 2013, mens kærligheden stadig blomsterede mellem det kendte par.(Foto: Sisse Stroyer)
Her ses Christopher og Medina i sommeren 2013, mens kærligheden stadig blomsterede mellem det kendte par.(Foto: Sisse Stroyer)


Se også: Medina og Zangenberg viser krop

Det blonde pophug Christopher har helt skiftet kurs. Fra slet ikke at ville tale om sit forhold til Medina åbner han nu op om sit forhold til sangerinden. Det sker i de interview, han har givet for at promovere albummet 'Told You So', som kom for nylig.

Se også: Rod i Medina og Christophers brudChristopher kysser Medina. Nu er det slut. Men han føler stadig, at hans eks-kæreste er over det hele.(Foto: Anthon Unger)
Christopher kysser Medina. Nu er det slut. Men han føler stadig, at hans eks-kæreste er over det hele.(Foto: Anthon Unger)


I et interview med musikmagasinet Gaffa siger han således, at Medina er svær at være ekskæreste med.

- Hun er sådan lidt over det hele, lyder det fra Christopher, som dog ikke har nogle problemer med at lytte til eks'ens musik, som han med egne ord 'elsker'.

- Nogle sange rammer mere end andre, når man kender historien bag. Det får forskellige følelser frem i én, siger han.

Se også: Medina smider Christopher ud

Medina og Christopher dannede par i små to år. Ekstra Bladet kunne i juledagene sidste år som de første fortælle, at det var knas i forholdet, da de to tidligere så tætte stjerner pludselig slettede hinanden fra deres respektive sider på de sociale medier.

Ifølge Se og Hør i denne uge har den 22-årige succes-sanger fundet en ny kæreste efter bruddet med Medina.

Se også: Medina: Jeg går til psykologSe også: Efter bruddet: Medina synger om jalousi