X Factor-dommer er mormor til tvillinger

Den danske sangveteran Anne Linnet offentliggør nu på Facebook, at hun er blevet den glade mormor til to nyfødte tvillinger

Anne Linnet er blevet mormor til tvillinger (Foto: Linda Johansen).
Anne Linnet er blevet mormor til tvillinger (Foto: Linda Johansen).

Der er ikke langt mellem mor og mormor, når det kommer til den danske sangerinde og tidligere dommer i X Factor, Anne Linnet.

For trods skilsmissen fra den 23-årige Tessa Franck i december 2013, lader den 60-årige sangerinde nu til at nyde livet med skriveophold i Paris. Og for at højne humøret yderligere kunne Linnet tirsdag aften afsløre, at hendes datter Evamaria Linnet har født tvillinger.

Det skriver sangerinden på sin Facebook-profil.

- Jeg er bare den lykkeligste mormor! Angus og Vincent kom til verden i går og alt gik så fint. Både de og Evamaria har det supergodt, skriver Linnet til billedet af de nyfødte drenge.

Se også: Anne Linnet: Ja, Tessa og jeg er blevet skilt

For blot en uge siden så meget da også ud til, at datterens lykkelige omstændigheder kunne udvikle sig hvert øjeblik, det skulle være. Her flagede Linnet nemlig også med et billede af en temmelig højgravid Evamaria Linnet.

- Kære allesammen. Min dejlige smukke datter Evamaria kom forbi studiet i går. Hun er gravid og kan føde nårsomhelst nu - Tvillinger! Jeg glæder mig, skrev hun dengang.

Det er ikke første gang, Anne Linnet kan kalde sig selv bedstemor. Både børnene Evamaria og Marcus har tidligere begge leveret børnebørn til sangerindens efterhånden omfangsrige familie, der for Anne Linnet tæller i alt syv børn - tre af dem har Linnet født, to er adopterede, mens de sidste, datteren Isolde og sønnen Nemo, blev født af ekskonen Tessa før parrets brud. Nemo er blot et år gammel og kom til verden i april 2013.