Tidligere X Factor-deltager om Jasmin: Medierne er gået for langt

Laura Kjærgaard mener, at medierne har brudt grænsen for, hvad kendte mennesker behøver fortælle om sig selv i forbindelse med historien om Jasmins far

Laura fra 'X Factor' opfordrer medierne til at tænke mere over, om visse historier virkelig er nødvendige. (Foto: Mogens Flindt)
Laura fra 'X Factor' opfordrer medierne til at tænke mere over, om visse historier virkelig er nødvendige. (Foto: Mogens Flindt)

Det er ikke alle, der er lige imponerede over, at medierne fortæller historien om Jasmins far, den mord-eftersøgte ’Jaguar’.

- Jeg synes ikke, at historien er ligegyldig, for den har selvfølgelig en nyhedsværdi, men jeg synes, at den er unødvendig, siger Laura, der medvirkede i den første udgave af ’X Factor’ i 2008.

- Jeg synes ikke, at historien ændrer noget. Både Jasmin og Anthony er dygtige mennesker, og Jasmin er en både dejlig, sød og skøn pige, som jeg har mødt flere gange. En gang imellem må man gerne tænke: Er det nødvendigt at fortælle den her historie?

Related content

Laura ved, at både Jasmin og hendes mor har medvirket i Se og Hørs artikel, men hun mener, at man som et kendt ansigt nogle gange stiller op til forskellige ting for at få lov til at fortælle sin egen version af historien.

Det prøvede hun selv, da medierne borede i, hvorfor hun mon havde så store øjne.

- De ville spørge alle andre end os, hvis vi ikke ville medvirke, så derfor valgte vi at stille op i et interview med BT, fortæller hun om en artikel, hvor hun sammen med sin mor fortæller, at de begge har det sjældne Crouzon-syndrom.

- Når man bliver et kendt ansigt, er det som om, man bare skal stille alt i hele ens liv til skue, og det mener jeg ikke, at man behøver. Der må være en grænse, og den, mener jeg, er blevet brudt med den her historie om Jasmin, slår Laura fast.

Se også: Jasmin: Jeg husker ham som en god farGruppen Anthony Jasmin vandt i fredags 'X Faxtor'. (Foto: Jonas Olufson)
Gruppen Anthony Jasmin vandt i fredags 'X Faxtor'. (Foto: Jonas Olufson)