Geggos veninder efter bitchfight: Alt er godt igen

Pigerne, der kom op at toppes i nat i 'Paparazzi', har fået talt ud

Der hersker en træt tømmermændsstemning, da Ekstra Bladet træder inden for i Kitty og Nannas lejlighed, hvor der natten til fredag foregik et drama med skrig, skrål, et flygtende tv-hold og seks politibetjente i skudsikker vest.

Realitystjernen Geggos 24 timer sammen med Ekstra Bladet endte nemlig i så stor tumult, at udsendelsen måtte afbrydes adskillige timer før den ellers planlagte afslutning.

Se også: Drama i nat: Paparazzi afbrudt efter kniv-slagsmål

Ifølge produktionsholdet bag 'Paparazzi' kom to af Geggos veninder, Kitty og Nanna, i hvis lejlighed både Geggo og produktionsholdet overnattede, så voldsomt op at toppes, at produktionslederen valgte at evakuere sine medarbejdere og Geggo samt at ringe til politiet. De to temperamentsfulde damer røg i slåskamp og kastede ifølge produktionsholdet ting efter hinanden - blandt andet et askebæger, en knivblok og en kødhammer - og truede hinanden med knive.

Dagen derpå er de to roommates heldigvis blevet gode venner igen. De fortæller om en våd aften, hvor alkoholen nok satte fornuften på standby. De mener dog ikke, de trak knive. Først og fremmest er de ulykkelige over, at Geggo blev en del af dramaet.

- Jeg er allermest ked af det på Geggos vegne, fordi hun skulle overvære vores skænderi. Det skulle have været hendes store aften, siger Nanna, mens Kitty nikker anerkendende.

Se også: Bekymrede fans: - Er du ok, Geggo?Se også: DRAMA: Her bliver Geggo slået af sin kæreste

Kitty fortæller, at hun kommer hjem fra byen lidt senere end Nanna og Geggo og træder ind i en lejlighed, hvor der står syv personer i hendes stue, mens hendes veninder er ved at lægge sig til at sove på Nannas værelse. Hun havde forventet, at der var to personer ud over hendes veninder.

- Syv mand var ikke aftalen. Og det er trods alt min lejlighed, så jeg synes, at det er okay, at jeg har en mening om det, fortæller Kitty, der indrømmer, at hun var sur og irriteret - og at hun var fuld, men dog ikke fuldstændig vissen.

- Det er helt rigtigt, at vi havde et stort skænderi. Det har vi nogle gange, som de fleste, der bor sammen, sikkert har engang imellem, siger Nanna og tilføjer:

- Både Kitty og jeg har store temperamenter, og vi er måske lidt voldsommere end andre, når vi skændes, og det er heller ikke normalt, at vi toppes så meget, som vi gjorde i nat, men vildere var det altså heller ikke.

Se også: Gustav: Linse bliver rasende

Pigerne mener ikke, at de har trukket knive eller kastet med kødhammere.

- Vi har ikke engang en kødhammer. Og vi ville aldrig stikke hinanden. Vi er bedste veninder og elsker hinanden, siger de samstemmigt.

Se også: TV: Geggo indlagt til havenisse-sangKitty og Nanna har boet sammen i to år, og det er ikke første gang, at de skændes. De forsikrer, at de aldrig ville gøre hinanden ondt, og at de allerede er gode venner igen. Pigerne havde ikke lyst til at få taget billeder af Ekstra Bladets fotograf, da de, da Ekstra Bladet besøgte dem, stadig havde nattøj på. Efter et bad tog veninderne dette billede sammen. (Privatfoto)
Kitty og Nanna har boet sammen i to år, og det er ikke første gang, at de skændes. De forsikrer, at de aldrig ville gøre hinanden ondt, og at de allerede er gode venner igen. Pigerne havde ikke lyst til at få taget billeder af Ekstra Bladets fotograf, da de, da Ekstra Bladet besøgte dem, stadig havde nattøj på. Efter et bad tog veninderne dette billede sammen. (Privatfoto)
Se også: TV: Geggo dypper dutterne

Samtidig med at produktionsholdet forlader lejligheden, ringer de til politiet, som kort efter ankommer med seks mand i skudsikre veste. Ingen af de to piger bliver dog taget med på stationen og får lov til at gå op i lejligheden igen sammen. En dramatisk hændelse, der har sat dybe spor hos de to veninder.

Se også: Linse tilbød Geggo 10.000 kr. for at droppe kæreste

Kitty kan flere gange under Ekstra Bladets besøg i lejligheden ikke holde tårerne tilbage.

- Jeg er meget beskyttende over for mine veninder. Det kan man også se på klippet, hvor Geggos kæreste rammer hende med en knytnæve på baren. Jeg kaster mig over ham, for der er ingen, der skal røre mine veninder. Jeg er virkelig ked af, hvis andre nu tror, at jeg ville en af mine allerbedste veninder ondt. Det ville jeg aldrig gøre.

Se også: Denne reality-stjerne kan Geggo ikke lide