Peter Schmeichel skal være morfar

Peter Schmeichels datter Cecilie venter barn til september

Cecilie Schmeichel sammen med sin mor og kendte far. (Foto: Henrik Hildebrandt)
Cecilie Schmeichel sammen med sin mor og kendte far. (Foto: Henrik Hildebrandt)


Se også: Så fræk er Schmeichels scoringSe også: Nyskilte Peter Schmeichel scorer lækker skuespiller

Peter Schmeichels datter Cecilie har på billeddelingstjenesten Instagram med et scanningsbillede og teksten 'My dream is finally coming true! Can't wait to meet my baby boy in September ' offentliggjort, at hun venter barn til september, og til Ekstra Bladet bekræfter hun, at hun ganske rigtigt er i 'lykkelige omstændigheder'.

Derved bliver den kendte farmand bedstefar for tredje gang, da Peters andet barn - Kasper Schmeichel, der danner par med Stine Gyldenbrand og bor i England - i forvejen har to børn - Max fra 2010 og en datter født i oktober 2012.

Eget firma
Mens Kasper som bekendt med stor succes er fulgt i faderens store fodspor og ernærer sig som professionel målmand i den engelske Championship-klub Leicester City - der i går sikrede sig oprykning til Premier League - er Cecilie Schmeichel makeupartist, negletekniker og hårstylist med eget firma.

Peter Schmeichel blev i slutningen af sidste år efter 31 års samliv skilt fra fru Bente, der er mor til både Kasper og Cecilie.

Efterfølgende er Peter Schmeichel blevet kæreste med skuespiller og ernæringsrådgiver, Laura von Lindholm, der i 1990’erne var supermodel, og i 2000 var på forsiden af det hollandske Playboy.