Dansk hitsangerinde overrasker: Jeg er gravid

Alphababy - Stine Bramsen - kendt fra Alphabeat - skal være mor for første gang

Stine Bramsen gjorde ikke meget for at skjule sine lykkelige omstændigheder, da hun i aftes optrådte til prisfesten P3 Guld. (Foto fra Instagram)
Stine Bramsen gjorde ikke meget for at skjule sine lykkelige omstændigheder, da hun i aftes optrådte til prisfesten P3 Guld. (Foto fra Instagram)


Se også: Mø fik det pureste P3 GuldSe også: Ukendt Kunstner fik P3's Talentpris

Den var ikke til at overse. Da sangerinden Stine Bramsen fredag aften gik på scenen ved prisshowet P3 Guld i DR Byen i København, var det med en fin lille bule på maven i den skræddersyede David Andersen-kjole.

Og den er god nok, bekræfter sangstjernen på billeddelingssiden Instagram, hvor hun har uploadet et billede af sig selv i kjolen, og hvor fans i massevis spørger, om det kan være rigtigt, at hun er gravid.

- Ja, jeg er, skriver hun og tilføjer en smiley.

Stine Bramsen arbejder i øjeblikket på sin solokarriere og har haft et stort hit med nummeret 'Prototypical'. Hun blev først kendt som en del af bandet Alphabeat, der startede ud, mens hun stadig gik i gymnasiet.

Første barn
Sangerinden blev i september gift med Kasper Adsbøl, som hun har dannet par med i nogle år. Det er deres første barn.

I januar afkræftede sangerinden ellers, at der skulle være børn på vej.

- Jeg tror lige, jeg skal koncentrere mig om min musik og nyde at være nygift, sagde hun dengang til Newspaq.Se også: Invasion af musikere i DR Byen