Pelle Hvenegaard: Jeg er ikke super skarp

Den 39-årige studievært er glad for, han er vært og ikke deltager i 'Stjerner på væggen', der har premiere i aften

Pelle Hvenegaard er glad for, han er studievært og ikke en af stjernerne på væggen. Her står han sammen med sin kone, Caroline Gullacksen (Foto: Anthon Unger/Polfoto).
Pelle Hvenegaard er glad for, han er studievært og ikke en af stjernerne på væggen. Her står han sammen med sin kone, Caroline Gullacksen (Foto: Anthon Unger/Polfoto).

I programmet 'Stjerner på væggen', som har premiere kl. 19 på TV3 i aften, skal tre ukendte danskere og 12 kendte svare på spørgsmål om paratviden.

Og det passer Pelle Hvenegaard fint, at han er vært på programmet - og ikke selv er en af de mange kendte, som bliver udstillet i kraft af sin paratviden eller manglen på samme.

- Jeg er meget glad for, at jeg er vært i stedet for oppe på væggen, for jeg ville blive til grin, siger han til Ekstra Bladet.

Se også: Pelle Hvenegaard på manderov

Når det kommer til paratviden, er det nemlig ikke der, den 39-årige vært har sin force.

- Jeg er ikke super skarp. Det geniale er, at man har nettet, som kan give svar på alt. Så vi har ikke behov for at gå rundt med en kæmpe paratviden, siger han, inden han tilføjer:

- Men jeg vil nok sige, jeg er middel til det med paratviden.

Skal lure, hvad folk ved
Selvom de ukendte danskere og de tolv kendte skal svare på spørgsmål om paratviden, er det ifølge Pelle Hvenegaard ikke det primære i programmet.

Danske kendte - 26. dec. 2012 - kl. 12:08 Pelle Hvenegaard: Lotte gav mig styr på livet

- Programmet går i langt højere grad ud på at kunne lure, hvad stjernerne ved og ikke ved. Deltagerne skal være gode til at gætte, hvad de forskellige stjerner har svaret rigtigt på, forklarer studieværten.

Der er i alt tre runder og en finalerunde, som de tre deltagere, der har en relation til hinanden, skal igennem. De har mulighed for at vinde maksimalt 90.000 kroner.

Se også: Pelle Hvenegaard: Vi vil både adoptere og avle børn

Hvenegaard: Modige deltagere
- Hvordan adskiller det her program sig fra alle mulige andre programmer med kendte?

- 'Stjerner på væggen' er virkelig, virkelig skægt. Her er der meget kort mellem grinene. Man kan sige, det er meget modigt af de kendte at stille sig op på væggen, for man ender meget hurtigt med at udstille sig selv, siger han.

Ifølge Pelle Hvenegaard er det ikke kun de kendte, som har noget på spil, når de stiller op til programmet. Det gælder også for de ukendte deltagere, som bliver spændte, når de står i studiet.

- Og det er det, jeg synes er sjovt som vært: At der er nogle deltagere, som man kan drille lidt og skubbe til, fortæller han.