Kendt radiovært: - Det er vaskehallen fra Helvede!

Lille Lars har været fanget i den vaskehal, der søndag smadrede Gustavs nye bil

Gustav nåede at støvsuge sin bil, inden han kørte den i vaskehallen fra Helvede. (Privatfoto)
Gustav nåede at støvsuge sin bil, inden han kørte den i vaskehallen fra Helvede. (Privatfoto)

Det er langt fra første gang, der er problemer med den vaskehal, som i går kostede realitystjernen Gustav en forrude og et bulet tag på sin nye bil.

Se også: Gustavs nye bil smadret

Radio 100-værten Lars Sandstrøm - også kendt som Lille Lars - er flere gange havnet i problemer, når han har forsøgt at vaske sin bil hos Shell på Vermlandsvej på Amager.

- Jeg har faktisk siddet fast i præcis den maskine to gange, fortæller Lars Sandstrøm, der dog ikke har fået skader på sin bil under en vask.

- Begge gange har børsterne sat sig fast og blokeret døren, så jeg ikke kunne komme ud, fortæller radioværten og dj’en, der den ene gang sad fanget i sin bil i en halv time, indtil personalet kom ham til undsætning.Lars Sandstrøm har sidder fanget i vaskehallen fra Helvede i en halv time. (Pr-foto)
Lars Sandstrøm har sidder fanget i vaskehallen fra Helvede i en halv time. (Pr-foto)


- Jeg måtte ringe til min kone, der efter mange forsøg endelig fik fat i personalet på tanken, siger han og understreger, at han udtaler sig som privatperson i denne sag.

Stakkels Gustav
Mens Gustav var direkte rædselsslagen, da børsterne kvaste ruden på hans nye BMW 330, så oplevede Lars Sandstrøm ikke situationen som faretruende, da han sad fanget i sin bil.

- Nej nej, jeg var ikke i panik, men jeg var presset. Jeg var på vej ud og skulle spille et job, og hvem ville tro på, at jeg kom for sent, fordi jeg havde siddet fast i en vaskehal, spørger han.

Lars Sandstrøm blev tilbud en ny vask som et plaster på såret.

- Men det takkede jeg nej til, griner han.

Se også: Gustav raser efter bil-skade: - De griner ad mig

Den lille radiovært bor i nærheden af dagens mest omtalte Shell-station, og han har adskillige gange oplevet, at vaskehallen er ude af drift.

- Jeg kender overhovedet ikke Gustav, men jeg synes, at det er vildt synd for ham, at hans bil er ødelagt – og så er det tarveligt, at personalet antyder, at det er hans egen skyld. Det langt fra første gang, der er bøvl med den vask. Det har der været i alle de år, den har været det. Det er virkelig vaskehallen fra Helvede, siger Lars SandstrømSå slemt kom Gustavs bil til skade under vasken. (Privatfoto)
Så slemt kom Gustavs bil til skade under vasken. (Privatfoto)