Cira B: Ekskæresten er blevet til en zombie

Danmarks frækkeste sangerinde har fået dækket sin ekskærestes navn på håndleddet med en makaber tatovering

Cira B har fået lavet en ny tatovering for at dække sin ekskærestes navn på sit håndled. (Foto: Christian Grüner)
Cira B har fået lavet en ny tatovering for at dække sin ekskærestes navn på sit håndled. (Foto: Christian Grüner)

Hvad gør man, hvis man er godt og grundigt træt af at se sin ekskærestes navn, hver gang man kigger på sit håndled?

Hedder man Cira B og er Danmarks formentligt frækkeste sangerinde, så går man til tatovøren og får lavet en ny - og noget større - tatovering oven på den gamle. Naturligvis af en zombie.

Se også: Cira B: Lykkelig over Mads Dinesens løsladelse

Idéen kom hun på sammen med sin gode ven, Hawaro Juul fra Iron & Ink, der har lavet tatoveringen.

- Vi kom sammen på ideen om at få dækket det dumme ekskæreste-navn med en ny fantastisk flot tatovering med mig selv som motiv, men med mexicansk dødsmaske henover, siger Cira B til Ekstra Bladet.

Se også: Cira B. gav Oddset-Janni bryst-grams i fødselsdagsgaveCira B har fået en tatovering af sig selv i zombie-stil for at skjule sin ekskærestes navn, som hun havde stående på sit håndled. (Privatfoto)
Cira B har fået en tatovering af sig selv i zombie-stil for at skjule sin ekskærestes navn, som hun havde stående på sit håndled. (Privatfoto)


Hun var sammen med sin ekskæreste i flere år, og selvom hun i lang tid ikke følte sig godt tilpas i forholdet, var det først lige inden, at hun skulle til at gifte sig med eks'en, at hun valgte at pakke sin kuffert og forlade ham.

- Jeg har efterfølgende været ved at rive håret ud af hovedet på mig selv, hver gang jeg har kigget på håndleddet og set hans navn, for det er ikke en periode, jeg egentligt har lyst til at mindes, siger hun.

Se også: Nøgne Cira B: Derfor smider jeg tøjet

Nu er navnet på håndleddet så væk, og i stedet kan hun se på sig selv i zombie-tilstand.

- Det er en perfekt måde at sætte et endeligt punktum for den tarvelige periode i mit liv. Den nye tatovering skal følge mig resten af livet, og jeg vil bære den stolt. Nogle kvinder går og er rigtig kede af en skæv næse eller skæve kasser. Jeg var mega træt af at glo på hans dumme efternavn, og det har gjort mig så lykkelig at få det dækket med det her, siger hun.

Se også: Veninden: Mads Dinesen er meget kærligCira B kan ikke længere se denne tatovering på sit håndled. (Privatfoto)
Cira B kan ikke længere se denne tatovering på sit håndled. (Privatfoto)


Zombie-tatoveringen er ikke den eneste nye tatovering, Cira B har fået. Nu hvor den tidligere kærestes navn er væk, har hun fået tatoveret sin nuværende kærestes forbogstav - et D for Dennis.

- Det er et lille fint D bag mit venstre øre, som jo er hjertets side. Det står selvfølgelig for min nye kærlighed Dennis. Nu håber og tror jeg så bare på, at det er for the rest of my life. Bliver vi gift, skal jeg have skrevet hans fulde navn og have lavet et aftryk af hans læber, fortæller hun.

Se også: TV: Cira B. med bare bryster i modvind

- Du har lige fået fjernet din ekskærestes navn, få dage senere tatoverer du din nye kærestes forbogstav. Hvorfor?

- Det var faktisk en meget spontan ide, jeg fik. Jeg elsker at være tosset. Og jeg er bare så glad for ham. Han er stik modsat mine eks'er. Han er hverken narkogangster, idiot eller sygeligt jaloux, så jeg tror, jeg har satset på den rigtige, og hvad er så mere romantisk end at vise sin kærlighed med en lille livslang tatovering, griner den labre sangerinde.

Se også: TV: Cira B. og realitybaben i limousine-snavCira B fik et par dage efter, at hun havde fået fjernet sin ekskærestes navn, tatoveret et D for Dennis - hendes nye kærlighed. (Privatfoto)
Cira B fik et par dage efter, at hun havde fået fjernet sin ekskærestes navn, tatoveret et D for Dennis - hendes nye kærlighed. (Privatfoto)
Se også: Se Cira B. splitternøgen