Gustav har pudset en advokat på Shell

Gustav Salinas er så rystet og rasende over ulykken med hans BMW i en vaskehal på en Shell-tank, at han nu har hyret en advokat

Gustav står her med sin splinternye BMW, før den fik smadret forruden og taget under en vasketur på en Shell-tank på Amager.(Foto: privatfoto )
Gustav står her med sin splinternye BMW, før den fik smadret forruden og taget under en vasketur på en Shell-tank på Amager.(Foto: privatfoto )

Danmarks kendte bøsse Gustav Salinas tager nu for alvor kampen op mod den Shell-tank på Vermlandsgade på Amager, hvor han fik smadret sin bil i tankstationens vaskehal. Han har nemlig hyret en advokat, der skal sørge for, at han kommer gennem den forfærdelige oplevelse, så det ikke kommer til at koste ham en krone.

- Jeg kunne simpelthen ikke holde ud, at de bare tager pis på mig og griner mig lige op i fjæset, som om jeg bare var en åndssvag person. De tog mig overhovedet ikke seriøst på den Shell-tank, siger Gustav til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Nu kan det fanme være nok. Så nu har jeg skaffet en advokat, der vil ordne hele sagen for mig.

Se også: Gustav raser efter bil-skade: - De griner ad migSådan så Gustavs BMW ud efter den famøse tur i vaskehallen.(Foto:privatfoto)
Sådan så Gustavs BMW ud efter den famøse tur i vaskehallen.(Foto:privatfoto)


Netop nu har Gustav sin BMW 330 på værksted, hvor den blandt andet skal have ny forrude samt rettet bulerne ud i taget. Han regner med, at han kan få bilen tilbage igen i morgen eller i overmorgen.

- Jeg regner selv med, at værksteds-regningen kommer til at blive omkring 39.000 kroner, fortæller Gustav, der har hyret advokaten Kim Krarup til at tage sig af sagen.

Se også: Gustavs nye bil smadret

Gustav kommer ikke til at betale noget
Gustavs nye advokat Kim Krarup lover, at sagen ikke personligt kommer til at koste Gustav en krone.

- Under sådan en ulykke er det normalt, at man melder det til sit eget forsikringsselskab, altså til ens egen kasko-forsikring, og så må de slås med Shells forsikringsselskab om, hvem der skal betale regningen. Men så langt er jeg slet ikke nået endnu.

- Jeg har allerede været i kontakt med Shell i tirsdags, men de henviste til, at det var forpagterens ansvar. Og ham har jeg også talt med. Og han fortalte mig, at han forventede, at hans forsikringsselskab ville høre noget fra Gustavs forsikringsselskab. Og det er der, vi er netop nu.

- Og Gustavs forsikringsselskab har allerede meddelt, at de ikke har noget med sagen at gøre.

- Og så må jeg jo som advokat træde til. Der er nogen, der skal betale for ulykken. Og det bliver ikke Gustav. Det kan jeg love for, siger Kim Krarup.Gustav er helt vild med sin bil.(Foto: privatfoto )
Gustav er helt vild med sin bil.(Foto: privatfoto )