Efter knytnæve i byen: Geggo er sammen med kæresten igen

Michal er taget til nåde og er atter sammen med Geggo - fremover lader han sprutten stå

Stephanie 'Geggo' Christiansen har taget Michal til nåde, selvom han ramte hende med en knytnæve i hovedet under en bytur i sidste uge. (Foto: Jakob Jørgensen)
Stephanie 'Geggo' Christiansen har taget Michal til nåde, selvom han ramte hende med en knytnæve i hovedet under en bytur i sidste uge. (Foto: Jakob Jørgensen)

Det gik både vildt og voldsomt for sig, da den 24-årige realitystjerne Geggo i sidste uge var i byen med sine veninder og sin kæreste, Michal, mens Ekstra Bladets 'Paparazzi'-tv-hold fulgte med.

Ud på de sene timer slog Michal nemlig ud efter Geggos chef, Benjamin Kelly, fordi han mente, at chefen lagde an på Geggo. Men sprutten slørede Michals sigte, og i stedet hamrede han en knytnæve i hovedet på sin kæreste.

Slaget betød, at Geggo slog op med Michal på stedet og tog hjem til en veninde for at sove.

Se også: DRAMA: Her bliver Geggo slået af sin kæresteSe også: Geggo efter dramaet: Jeg fortryder intet

Siden er der dog faldet ro på, og parret er nu sammen igen.

- Når jeg ser videoen, så selv om jeg troede det i torsdags, er det jo tydeligt, at han ikke slår mig. Det kunne han slet ikke finde på. Han er den dejligste og mest omsorgsfulde kæreste i hele verden, siger hun til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Og ja, så bryder han vores aftale om ikke at drikke sig fuld, men det er jo ikke fyringsgrundlag. Han er sådan en god fyr og den eneste af dem, jeg har haft, der har behandlet mig så godt. Jeg vil bare ikke af med ham.

Kendte Hele interviewet: Nu taler Geggo ud om vanvidsnattenMichal (tv.) folder langsomt sin hånd sammen til en knytnæve, mens Geggo og hendes chef, Benjamin Kelly, taler sammen.
Michal (tv.) folder langsomt sin hånd sammen til en knytnæve, mens Geggo og hendes chef, Benjamin Kelly, taler sammen.


I dagene efter episoden fik kæresteparret snakket det hele igennem.

- Han har sagt undskyld nok 150 gange. Han har det så dårligt med det, og han er virkelig flov. Han synes bestemt ikke, at han er særlig sej lige nu.

Udover at være ked af det over at have slået sin kæreste, har Michal det ifølge Geggo også dårligt med, at han slog ud efter hendes chef, Benjamin Kelly.

- Han vil gerne give Benjamin en stor undskyldning, for det er selvfølgelig ikke i orden, at han ville slå ham, siger hun.

Se også: Geggos chef: Jeg er rystet

Episoden opstod, fordi Michal fik lidt for meget indenbords i løbet af aftenen. For når han bliver fuld, bliver han virkelig fuld, fortæller Geggo.

- Når Michal drikker, kan han virkelig indeholde meget. Han kan drikke og drikke, og selv efter at andre er gået omkuld og knækker sig, så kan han stadig stå på benene og holde øjnene åbne, selv om han er virkelig, virkelig fuld, siger hun.

Se også: Her er Geggo's reaktion på gårdagens drama

Michal havde da også skyllet så mange våde varer ned, at han ikke kan huske at have ramt Geggo i hovedet.

- Han kan ikke huske noget som helst fra aftenen. Han kan ikke huske, at han slår mig eller noget. Han kan huske, at han kommer ind på baren, og det er så det.

Se også: Gustav: Linse bliver rasende

Fremover lader Michal proppen sidde i flasken.

- Michal holder lige en pause med at drikke. Om et stykke tid kan han sikkert godt tage et glas rødvin og så videre, men det er slut med at drikke sig fuld i sprut. Og det er ikke mig, der har sagt, at han skal gøre det. Det er hans egen beslutning, siger Geggo.

Se også: Produktionsleder: Så vildt var kniv-slagsmålet

I weekenden skal kæresteparret bruge lidt tid sammen på at være romantiske.

- Vi skal i hvert fald ikke på druk, men vi skal helt sikkert hygge os lidt, siger realitystjernen.

- Jeg har tilgivet ham, og vi planlægger stadig at flytte sammen. Vi vil finde noget nyt sammen. Gerne på Bryggen eller i hvert fald i nærheden.

Se også: Drama i nat: Paparazzi afbrudt efter kniv-slagsmål