Amalie om Luksusfælden: Jeg griner af de danske medier

Realitydronningen har ikke lyst til at snakke med medierne om sin deltagelse i TV3's økonomiprogram

Amalie Szigethy har et stort forbrug, men indkomsten følger ikke helt med, afslører 'Luksusfældens' eksperter. Amalie har dog ikke lyst til at tale med pressen om programmet og sin økonomi. (Foto: Jakob Jørgensen)
Amalie Szigethy har et stort forbrug, men indkomsten følger ikke helt med, afslører 'Luksusfældens' eksperter. Amalie har dog ikke lyst til at tale med pressen om programmet og sin økonomi. (Foto: Jakob Jørgensen)

Hun vil gerne udstille sin noget udhulede økonomi i to afsnit af TV3's 'Luksusfælden', men hun vil ikke snakke med pressen om sin deltagelse i programmet.

Sådan lyder det fra realitydronningen Amalie på Instagram, efter Ekstra Bladet - og formentligt et væld af andre danske medier - har forsøgt at få en kommentar fra den 22-årige blondine.

'Jeg må da grine af de danske medier. Omkring Luksusfælden har jeg absolut ingenting at kommentere. Jeg ved sandheden omkring mig selv, at folk er bedre viden er kun sjovt. tak for den "gode" omtale. Glæder mig til at dele mine nyheder med alle dem som følger mig. kys Amalie,' skriver hun på Instagram sammen med et billede af en artikel fra Ekstra Bladet.

Se også: Sussi la Cour i Luksusfælden-kritikSe også: Fetterlein: Amalie i Luksusfælden er en joke

For tiden nyder Amalie livet i USA, hvor hun den seneste måneds tid har været i Los Angeles for at forsøge at få gang i en sangkarriere.

I 'Luksusfælden', der bliver sendt på tirsdag på TV3, bliver det afsløret, at hun har en gæld på over 160.000 kroner til Skat, og at hun i gennemsnit tjener 16.000 kroner om måneden, samtidig med at hun bruger små 10.000 kroner hver måned på tøj, tasker og sko. Det gør det svært at få pengene til at række til at betale regninger, husleje og licens, og derfor, fortæller hun i programmet, spiser hun ofte gratis ved sin mor, ligesom hun bor gratis ved venner, når hun er i Los Angeles.

Se også: Luksusfælden afslører: Så lidt tjener AmalieAmalie har ikke så mange penge, indrømmer hun i 'Luksusfælden'. Ofte lever hun på sine venner og families nåde, fortæller hun. (Foto: Kenneth Meyer) Kendte Amalie efter 'Luksusfælden': Lever på nas i USADe økonomiske eksperter i 'Luksusfælden', Sara Kaae og Jan Swyrtz, har svært ved at få Amalie til at forstå, at man bliver nødt til at betale skat. (Foto: Fra programmet)
De økonomiske eksperter i 'Luksusfælden', Sara Kaae og Jan Swyrtz, har svært ved at få Amalie til at forstå, at man bliver nødt til at betale skat. (Foto: Fra programmet)