De kendte valfartede til Grøften

Reality-deltagere, erhvervsfolk, skuespillere og sangere festede i Tivoli

Pelle Emil Hebsgaard og Alexandre Willaume leger (Foto: Per Rasmussen).
Pelle Emil Hebsgaard og Alexandre Willaume leger (Foto: Per Rasmussen).

I dag åbnede Tivoli for sommersæsonen, og det betød traditionen tro masser af kendte, der skulle spise på restauranten Grøften.

Holdet bag Tivolis sommerrevy tog sig en tur med den gamle rutsjebane inden måltidet, og der var masser af smil og latter, da revy-holdet slog sig løs.

I Grøften indtog en del kendte de borde, som de har haft gennem mange år. Og der blev 'minglet' på livet løs mellem maden og øllene, som blev indtaget i løbet af dagen.

Se billederne fra dagen i galleriet ovenover.

1 af 15 Kurt Thorsen havde udgang fra fængslet (Foto: Per Rasmussen).
2 af 15 (Foto: Per Rasmussen)
3 af 15 De medvirkende i revyen TAM TAM prøvede rutsjebanen, blandt andre Søs Egelind og Szhirley (Foto: Per Rasmussen).
4 af 15 (Foto: Per Rasmussen)
5 af 15 Niels Olsen klippede snoren over (Foto: Per Rasmussen).
6 af 15 (Foto: Per Rasmussen).
7 af 15 Michael Monetz fortæller begejstret, at han skal starte en solbrillekollektion, som rockeren Brian Sandberg også er inde over. Den skal hedde 'Hardcore'. (Foto: Per Rasmussen).
8 af 15 Pusle Helmuth og Soffie Dalsgaard. Pusle Helmuth fortalte, hun måske skal medvirke i en ny tv-serie, som er en eventyrserie for børn og voksne. Det er to unge fyre, der har spurgt hende, om hun vil være med - og det har skuespillerinden takket ja til. (Foto: Per Rasmussen).
9 af 15 Bodil Jørgensen har både spillet med i Den Grønne Elevator i Tivoli og skal nu også spille med i TAM TAM i Tivoli. Det betyder, hun kommer til at bruge et halvt år i forlystelsesparken. - Så kan jeg følge med i, hvordan de gør haven klar og planter løg osv., fortalte skuespillerinden. (Foto: Per Rasmussen).
10 af 15 Christiane Schaumburg-Müller O'Connor skulle også spise i Grøften. Hun var glad for at holde en fridag med kollegerne fra Tam Tam-revyen. - Det er et dejligt break i arbejdsplanerne, fortalte hun. (Foto: Per Rasmussen).
11 af 15 Don Ø var også i Grøften. Han sad sammen emd vennerne Morten Sabroe og Per Mikael Jensen . - Jeg har været her de sidste tyve år. Med undtagelse af sidste år, hvor jeg var til Masters og se golf, fortalte Don Ø. (Foto: Per Rasmussen).
12 af 15 Thomas Evers Poulsen havde selv bagt muffins, som han tog med ind i Grøften til dessert. (Foto: Per Rasmussen).
13 af 15 Jørgen og Noller fra Brødrene Olsen var hemmelighedsfulde omkring, hvorvidt de skal medvirke i Eurovision. Men Jørgen ville gerne fortælle, at han har en tradition med at tage i Grøften hvert år, når Tivoli åbner. - Og så holder vi altid min datters fødselsdag derinde, så jeg har et positivt forhold til Grøften, fortalte han til Ekstra Bladet. (Foto: Per Rasmussen).
14 af 15 Karten Ree skulle også ind og spise i Grøften. Han var blevet inviteret af Kurt Thorsen (Foto: Per Rasmussen).
15 af 15 Pelle Emil Hebsgaard og Alexandre Willaume leger (Foto: Per Rasmussen).