Gustav i retten: Han truede med at dræbe mig

Realitystjernen fortæller lige nu i retten, at han fik dødstrusler af den tiltalte 20-årige fyr, der sidste år jagtede ham gennem København

Gustav forlod retten grædefærdig. (Foto: Linda Johansen)
Gustav forlod retten grædefærdig. (Foto: Linda Johansen)

Den 23-årige realitystjerne Gustav Salinas sidder lige nu i retten for at vidne mod den mand, som politiet mener jagtede ham gennem Københavns gader.

- Han starter med at jagte mig i bilen, og på et tidspunkt stiger han ud og råber 'svans' og 'homosvin'. Så siger han, at jeg skal stige ud af bilen, og at han vil dræbe mig, fortæller realitykongen.

Se også: Nu skal Gustav møde sin voldsmand

I maj sidste år blev Gustav ifølge anklageskiftet jagtet i sin bil gennem flere gader i indre by af en gruppe unge mænd, der råbte skældsord og spyttede efter ham.

- Det var den unge herre, som sidder lige ved siden af dig, der truede mig, og det var ham, der spyttede på mig, siger Gustav til den tiltaltes forsvar.

Ifølge Gustavs forklaring bliver han jagtet i over en time, og flere gange prøvede gerningsmændene at presse ham ud af kørebanen tilbage i maj.

- Jeg er meget bange under det hele. Det kunne være gået rigtig galt, fortæller en vred Gustav.

Se også: Homohadere forfulgte Gustav i vild biljagt

Realitystjernen meldte straks episoden til politiet, og de kunne ud fra spyttet i bilen finde den formoede gerningsmand. Det anholdt en 20-årige fyr, der blev tiltalt for vold og forsøg på vold.

Efter Gustavs vidneforklaring forlod han retten grædefærdig.

Den tiltalte nægter sig skyldig i alle anklager.

Ekstra Bladet følger sagen.