Dinesen forlanger kaviar i fængslet

Den bedrageritiltalte champagnedreng tager tykt pis på fængselsvæsenet

Ordinær leverpostej er ikke nok for Dinesen, der forlanger kaviar i fængslet.
Ordinær leverpostej er ikke nok for Dinesen, der forlanger kaviar i fængslet.

Mens mange indsatte må spinke og spare for at få råd til de mest basale ting i fængslernes kiosker, har den fallerede og bedrageritiltalte Mads Dinesen travlt med at leve videre i sin fantasi om et liv som vor tids greve.

Ifølge et billede, han har lagt på Facebook, har han anmodet om samtaler med forskellige afdelinger i fængslet med henblik på at forbedre opholdet for de indsatte - herunder ham selv.

Champagnedrengen har sendt tre anmodninger, hvoraf de to af dem er til afdelingsledelsen. I det ene brev er emnet for samtalen en sortimentsudvidelser i fængslets kiosk.

Se også: Champagnedrengen på ny pengejagt

Her mener Dinesen nemlig, at der mangler noget af det guf, han så ihærdigt forbrugte, da han var på fri fod.

Derfor beder han om at få indført lakrids fra Johan Bülow, fois gras fra Daniel Letz, Belvedere vodka, kaviar fra Rossini og champagne af mærket Dom Perignon årgang 2002.

Overfor selvsamme ledelse beder han om, at han i fremtiden vil blive transporteret i en Mercedes fremfor den Toyota, som den tidligere levemand tilsyneladende er blevet transporteret rundt i, mens han stadig sad varetægtsfængslet.

Se også: Cira B: Lykkelig over Mads Dinesens løsladelse

Dinesen har samtidig bedt om et møde med økonomikontoret, hvor han vil meddele, at udgifterne til hans ophold kan faktureres til 'Det Li' Meget ApS'.

Som Ekstra Bladet skrev i går, jagter Mads Dinesen for tiden penge, ved at sælge sin historie til interesserede medier. Et tilbud, Ekstra Bladet sagde nej tak til.

I artiklen skrev vi blandt andet, at det var slut med at svinge de dyre champagneglas på byens førende in-steder.

Se også: Champagnedrengen Dinesen løsladt

Det fik Mads Dinesen til sms-tasterne:

'Det er da lidt komisk, at netop som du skriver din artikel, sidder jeg på café Victor og svinger med en flaske moët rose sammen med Cira B., så helt slut er det trods alt ikke. Men hvad i alverden bilder du dig ind at offentliggøre en SMS-korrespondance os to imellem uden at gøre opmærksom på det? Så kan du da være sikker på ikke at få noget i fremtiden', lød det vredt fra Dinesen.

Dinesen blev løsladt forleden, men skal senere i retten, hvor han er tiltalt for omfattende bedrageri. I alt 15 tiltalepunkter venter på champagnedrengen.