Bitchfight i cyberland: Fie Laursen sviner Amalie

Det tidligere mobbeoffer langer hårdt ud efter realitydronningen i kommentar på Instagram

Der blev sendt hårde ord i Amalies retning i aftes på Instagram. (Foto: Kenneth Meyer og privatfoto)
Der blev sendt hårde ord i Amalies retning i aftes på Instagram. (Foto: Kenneth Meyer og privatfoto)

Det er langt fra alle, der er imponeret over, hvordan realitydronningen Amalie Szigethy håndterer sin økonomi - måske mindst af alt det danske skattevæsen, som hun skylder 160.000 kroner.

Se også: Luksusfælden afslører: Så lidt tjener Amalie

Men også modebloggeren Fie Laursen, der blev kendt for at fortælle sin historie om mobning på de sociale medier, mener, at den 22-årige blondine burde tage sig gevaldigt sammen.

Det kom til udtryk i en kommentartråd under et billede som Amalie i går uploadede på Instagram, hvor Fie Laursen blandt andet skriver: 'Afliv den inden den lægger æg' med henvisning til Amalie.

Se også: Mobbeofferet Fie stiller op som model

Samtidig lagde den 17-årige blogger, der nu også kan skrive sanger på cv'et efter netop at have udgivet singlen 'Secrets', et opslag ud på Facebook med et link til Ekstra Bladets artikel om Amalies deltagelse i 'Luksusfælden', hvor det bliver afsløret af realitydeltageren i gennemsnit tjener 16.000 kroner om måneden. I opslaget skriver Fie Laursen blandt andet:

'Nej nej nej, hvor er det sygt. Jeg forstår ikke TV bliver ved med at sætte hende frem, som små piger skal se op til - hvem vil have deres datter ender sådan? Jeg er 17 år, betaler selv skat, har en større indkomst og forståelse for økonomi. Jeg er målløs.'

Se også: Mobbeoffer blev model

Dagen derpå er kommentarerne dog slettet, og Fie Laursen er knap så langt fremme i skoene.

- Det var en ironisk joke mellem min veninde og mig og bestemt ikke ment som, at hun skal tage livet af sig selv. Det er en henvisning til en amerikansk sætning, 'kill it before it lays eggs'. Jeg kan godt se, at vi skulle have tænkt os om, inden vi kommenterede, siger hun til Ekstra Bladet.

Det er ikke første gang, at der er ballade i luften mellem de to piger.

Til en MTV-fest i efteråret kæmpede de efter sigende begge om den samme fyrs opmærksomhed, nemlig Scott fra det engelske realityprogram 'Geordie Shore'. Fie Laursen kyssede med ham til festen, og det tændte ifølge BT Amalie af. Året før var der også ugler i mosen, da MTV inviterede til fest. Her var Fie Laursen nemlig sammen med Amalies eks, Ulven Peter.

Se også: Ulven Peter sover med 16-årig mobbeofferSe også: Peter: Jeg vidste ikke, hun kun var 16 år

- Jeg er en teenagepige, og jeg tænker ikke altid over, hvad jeg poster og hvilke konsekvenser, det får. Jeg var fyldt med irritationer over Amalie, da hun tidligere havde skrevet til mig og svinet mig til, fordi Scott havde skrevet til mig, at han ville have mig, og at hun var andet-valg, fordi jeg afviste at tage med ham hen på hans hotel, forklarer Fie Laursen.

Samtidig mener hun ikke, at Amalie burde have så meget plads i medierne.

- Jeg synes, at det er så forkert af Danmarks medier bliver ved med at få hende frem. Små piger ser op til pigen i fjernsynet, og jeg synes, at det er forkert, at det er en pige, der er kendt for at bolle på tv, spille dum, drikke hjernen ud og at få sin eks i fængsel over et falsk rygte, som hun startede for at få opmærksomhed, lyder de hårde ord fra Fie Laursen.

Se også: Amalie slår Linse i stavekonkurrence

- Du er jo selv blevet kendt for at tage afstand fra mobning, fordi du selv er blevet mobbet. Er det her ikke mobning?

- Jeg synes ikke, at det er mobning. Hun havde selv lagt op til at få nogle kommentarer, efter hvordan hun har snakket til mig. Hun er ikke et uskyldigt offer - eller et offer på nogen måde. Mobning er noget helt andet, og jeg ville aldrig i mit liv skrive sådan noget, hvis jeg ikke havde en god grund til det.

Ekstra Bladet har kontaktet Amalie Szigethy for at få en kommentar til de hårde ord, men hun er ikke vendt tilbage.

Hun meldte dog selv tilbage på Fie Laursens kommentarer i går på Instagram med følgende besked:

'Hehehehehehehehehehehehehehehehehe... Hvad kan man sige. Jalousi er en grim ting. Ønsker trods alt Fie Lauritzen eller hvad navnet er, det bedste.'

Se også: Peter: Amalie er god til at få andre til at betaleAmalie har ikke så mange penge, indrømmer hun i 'Luksusfælden'. Ofte lever hun på sine venner og families nåde, fortæller hun. (Foto: Kenneth Meyer) Kendte Amalie efter 'Luksusfælden': Lever på nas i USA