Min hund døde i mine arme

Michael Monetz i sorg

Normalt bliver Michael Monetz fotograferet med et smil i ansigtet. Han græd dog hele dagen, da hans elskede hund døde i hans arme. (Arkivfoto: Jakob Jørgensen).
Normalt bliver Michael Monetz fotograferet med et smil i ansigtet. Han græd dog hele dagen, da hans elskede hund døde i hans arme. (Arkivfoto: Jakob Jørgensen).

Det var med livet som indsats, at Michael Monetz forleden forsøgte at redde sin hund Maximus, efter at den var løbet ud foran en bil.

- Jeg satte mig med det samme ind i bilen og kørte 180 i timen i myldretiden, og jeg var fuldstændig ligeglad. Det var jo mit barn. Og så døde han i mine arme, mens vi kørte, siger Michael Monetz til Ekstra Bladet om tabet af hunden.

- Det var det mest forfærdelige, jeg har oplevet i mit liv. Jeg har aldrig grædt så meget. Vi græd hele dagen, så vi måtte lukke klinikken, siger Monetz.

Senere meddelte Maria Donna ham, at han blev nødt til at hjælpe hende.

Se også: Michael og Maria tvangsopløst

- Så tog jeg den Blå Avis og kiggede på annoncer for chihuahuaer, og den anden annonce, der kiggede jeg på en hund, der fuldstændig ligner Maximus.

Parret tager derfor på onsdag i næste uge af sted for at hente deres nye hund.

På Facebook kunne deres venner følge med i deres sorg.

Se også: Drama i nat: Monetz opsøgte journalist derhjemme

' I dag er den sørgeligste dag i mit liv. Vores lille hund og barn, Maximus, blev kørt ned uden for vores hus her til morgen. Han døde i vores arme. Vi vil savne ham resten af vores liv. Han blev to år. RIP lille mand. Hils de andre i himmelen,' skrev Monetz på Facebook kort efter, at hunden var død i hans arme.

Den sørgelige nyhed kastede mere end 100 likes af sig og over 200 kommentarer.

' I dag har jeg mistet mit lille barn. Jeg elsker dig, Maximus. Du vil altid være i mors hjerte', skrev Maria Donna på sin profil.

I overmorgen kan de hente deres nye familiemedlem.