Josefines plan virkede: Fik kys af Johnny Depp

Med 'Kiss here' malet i panden lykkedes det 20-årige dansker at få et kys af sit største idol

20-årige Josefine Najbjerg Hansen fik et kys af Johnny Depp i torsdags i Los Angeles. (Foto: All Over)
20-årige Josefine Najbjerg Hansen fik et kys af Johnny Depp i torsdags i Los Angeles. (Foto: All Over)

Piger verden over er formentligt mere end normalt jaloux på danske Josefine Najbjerg Hansen i disse dage. I torsdags lykkedes det hende nemlig at få lokket et kys ud af selveste Johnny Depp.

Hun mødte op til premieren på sit idols nye film ’Transcendence’ i Los Angeles med ordene ’Kiss here’ i panden og en cirkel på kinden.

Se også: Her kysser Johnny Depp mandlig tv-vært - igen

Hun har tidligere været til tre andre Johnny Depp-premierer.

- Man fortryder tit, at man ikke fik sagt noget smart, eller at man mumlede det, man havde planlagt, fordi man var så starsturck. Da jeg hørte, at der var en premiere i Hollywood, tænkte jeg, at nu havde jeg chancen til at få min masterplan i spil, siger 20-årige Josefine til Ekstra Bladet.

Se også: Ja, de skal giftesSmask! Måske det største øjeblik i Josefine Najbjerg Hansens liv. (Foto: All Over)
Smask! Måske det største øjeblik i Josefine Najbjerg Hansens liv. (Foto: All Over)


Planen virkede, og filmstjernen placerede et kys i cirklen på Josefines kind.

- Hvis I kigger mod vest, er jeg sikker på, at I kan se den lyserøde sky, jeg flyver rundt på herovre. Jeg er ekstremt glad. 1 procent fordi min plan virkede, og 99 procent fordi jeg er blevet kysset af den smukkeste og sødeste mand på jorden. Jeg er allerede igang med at få det skrevet på CV'et, stråler den lykkelige pige.

Se også: Depps dame sætter pris på sin homo-fortid

Hun er på en tre måneders rejse til USA og bor ved sin moster i Redwood City en time fra San Fransisco, men fløj til filmbyen for Johnny Depps skyld. Hun mødte op klokken fem om morgenen ved den røde løber og ventede i 15 timer.

- Manden er en fantastisk skuespiller. Og så er han så sød ved sine fans. Johnny Depp har aldrig være specielt glad for opmærksomheden, men han ved, at bare ét sekund med en fan kan betyde så meget.

Siden premieren er historien og billederne af Josefine sammen med Johnny Depp blandt andet blevet vist på Huffington Post.

Se også: Johnny Depps kæreste smuglede sexlegetøj med i filmDer var hård kamp om Johnny Depps opmærksomhed, men det var Josefine, der løb med den. (Foto: All Over)
Der var hård kamp om Johnny Depps opmærksomhed, men det var Josefine, der løb med den. (Foto: All Over)
Johnny Depp til premieren på 'Transcendence' i torsdags i Los Angeles. (Foto: All Over)
Johnny Depp til premieren på 'Transcendence' i torsdags i Los Angeles. (Foto: All Over)