Krimidronningen skilt

Sara Blædel og hendes mand Lars blev skilt i begyndelsen af året

Sara Blædel er single, efter at hun og manden Lars blev skilt i begyndelsen af det nye år. (Arkivfoto: Andreas Szlavik).
Sara Blædel er single, efter at hun og manden Lars blev skilt i begyndelsen af det nye år. (Arkivfoto: Andreas Szlavik).

I hendes bøger er der masser af drama. Men da Sara Blædel i begyndelsen af året blev skilt fra sin mand, Lars Kirchhoff, var bruddet blottet for det, hendes bøger emmer af.

- Vi er stadig gode venner og taler jævnligt sammen. Han er stadig en af mine fortrolige, men gnisten var væk. Og så er det en stor fordel, at vi ikke har børn sammen. Så ville vi nok have holdt sammen, siger Sara Blædel til Ekstra Bladet.

Lars Kirchhoff har to døtre fra et tidligere forhold, mens Sara har sønnen Adam på snart 17 år.

- Vi kunne bedre tillade os at vælge rigtigt ud fra de voksnes behov fremfor børnenes, siger Sara Blædel.

Se også: Sara Blædel om forældrenes død: Min mor hentede min far

Hun har nu købt eksmanden ud af huset og alt er fordelt fredeligt mellem dem.

- Vi havde en ægtepagt og alt er foregået helt efter bogen, siger hun.

Bruddet skyldes ikke, at der kom en tredjepart mellem dem.

Se også: Sara Blædel køber villa til 6,4 millioner

- Det er ikke grunden, siger Sara, der ikke har travlt med at finde en ny livspartner.

- Jeg har det jo så godt i mit eget selskab, så jeg skal ikke have en ny mand foreløbig. Jeg har været heldig med to gode eksmænd, så nu holder vi lige hesten, siger succesforfatteren.

Sidste år måtte Sara Blædel opleve, at begge hendes forældre døde med tre dages mellemrum. Forældre, som spillede en stor rolle i hendes liv.

Se også: Sara Blædel i bedring i ny krimi

- Det tænkte vi da også lidt på. Men man skal jo ikke blive sammen, fordi der ligger et hårdt år bag en. Vi har truffet en beslutning og nu står jeg stærkt efter det hårde år. Der er kommet en ny energi. Det havde selvfølgelig været anderledes, hvis vi var blevet skilt i bitterhed, men vi er begge kommet styrket ud af det, siger Sara Blædel, der fylder 50 år til august.