Amalie trækker i arbejdstøjet

Det er i aften reality-stjernens skrantende økonomi udstilles I ‘Luksusfælden’. Nu forsøger hun sig som letpåklædt forsidebabe i USA

Amalie skal være forsidebabe i USA, skriver hun på Instagram. (Privatfoto)
Amalie skal være forsidebabe i USA, skriver hun på Instagram. (Privatfoto)


Se også: Helt på røven: Amalie har kæmpe skattegæld

Amalie har slikket sol og slubret drinks i sig i ugevis under Californiens sol. Skal man tro de billeder, den danske realitystjerne har lagt ud på de sociale medier, har hun ikke rørt en finger andet end at pege på den næste drink i rækken – lige indtil for et par dage siden, hvor hun havde det, der lignede sin første arbejdsdag i staterne, da hun var i studiet for at indsynge et par sange.

Amalie tjener blot 16.000 kroner om måneden. (Foto: Jakob Jørgensen) Kendte Amalies forgældede verden

Nu har den økonomisk trængte tv-personlighed igen været i arbejdstøjet, da hun i nat dansk tid lagde krop og restylanefyldte læber til en fotosession, der skal bringe hende på forsiden af magasinet ’Woman Illustrated’.

Amalie på stranden i Malibu. (Privatfoto)
Amalie på stranden i Malibu. (Privatfoto)


Amalie, der i aften får udstillet sin sløje økonomi i ’Luksusfælden’ har selv stolt skrevet om sit nye 'job', som hun formentlig ikke kommer til at tjene mange dollars på – hvis nogen overhovedet. Til gengæld kan debutten som forsidebabe måske føre andre og mere givtige ting med sig, så hun kan få betalt sin skattegæld af.Amalie hylder på Instagram sin kurvede krop. (Privatfoto)
Amalie hylder på Instagram sin kurvede krop. (Privatfoto)


‘Today has been a really big day for me. I went shooting for a big magazine called woman illustrated to be at the cover. I'm happy. thank you to my amazing make up artist, skrev hun i nat og lagde badetøjsbilleder af sig selv ud på Instagram.Amalie flirter med kameraet. (Privatfoto)
Amalie flirter med kameraet. (Privatfoto)


Det er i aften klokken 20, at Amalies økonomi kan nærstuderes på TV3.