Ekspert til Amalie: Du virker fuldstændig sort

Amalie Szigethy får hårde ord med på vejen i 'Luksusfælden' i aften

Amalie får kritik af eksperterne i 'Luksusfælden' i aften klokken 20.00 (Foto: Screendump fra programmet=.
Amalie får kritik af eksperterne i 'Luksusfælden' i aften klokken 20.00 (Foto: Screendump fra programmet=.

Det har allerede været fremme, at Amalie Szigethys indkomst ikke står mål med det ekstreme forbrug, som realitystjernen har.

Og i aftenens udgave af TV3-programmet 'Luksusfælden', som er det første af i alt to afsnit om Amalie, må en af eksperterne understrege, hvor slemt det står til med den tidligere 'Paradise Hotel'-deltagers økonomiske sans.

Se også: TV: Amalie kalder NemID for Netflix

- Jeg har oplevet rigtig mange ting, men du virker fuldstændig sort. Du smiler, og du er lykkelig over den verden, du bevæger dig i. Det hele ser så forkert ud, siger Jan Swyrtz til Amalie, mens hun prøver at få et ord indført.

- Det kan jeg godt forstå, og jeg kan godt se det fra jeres side af, indrømmer Amalie.

Se også: Amalie: Så vildt er mit forbrug

Får penge af familien
Realitystjernen har et månedligt underskud på 2500 kroner, og hun har i løbet af det sidste år fået 20.000 kroner af sin familie.

- Vi kan se, at du får penge af din familie. Og det underskud er dækket ind af, at din familie har overført kontanter til dig, siger programmets ekspert, Sara Kaae, til den 22-årige Amalie.

Se også: Fetterlein: Amalie i Luksusfælden er en joke

Men det er Amalie ikke helt enig i.

- Prøv at høre her. Jeg får ikke penge af min familie på den måde. Nogle gange kan jeg godt ringe og sige: 'Kan I hjælpe mig lige i denne måned?'

- Men når I spørger mig, om jeg får penge af min familie, så tænker jeg jo, at de fodrer mig med penge, og så får jeg dem bare-agtigt, lyder reaktionen fra reality-deltageren.

Første afsnit af Luksusfælden med Amalie bliver sendt i aften klokken 20.00 på TV3.