Stripperne indtager trancefester

Angelin Jobda og andre vil vride sig op af polestænger til Påske TamTam i morgen

Angelin Jobda er klar til uartig fest. (Foto: Jan Hansen).
Angelin Jobda er klar til uartig fest. (Foto: Jan Hansen).

Der bliver endnu mere at gå i trance over, når Påske TamTam i morgen indtager Halvandet.

Ud over at fyre den af til trance musik, får publikum nu mulighed for at nyde synet af en flok saftige strippere, der er hyret ind til at fyre op under den i forvejen animerede fest.

Det er stripbureauet Viktors Verden, der står for den mere visuelle del af festen.En mere afklædt udgave af Angelin Jobda. (Foto: Jan Hansen).
En mere afklædt udgave af Angelin Jobda. (Foto: Jan Hansen).


- Vi har indgået et samarbejde med Global TamTam, som står bag de store trance fester, der bliver holdt hvert år og i den forbindelse har vi fået arrangeret, at Viktors Verden skal med for at levere lidt guf til øjnene, når du nu er rigeligt med guf til ørene i form af alle de vildeste liveperformere, siger Viktor Bodin til Ekstra Bladet.

Et af trækplastrene bliver Angelin Jobda, der er kendt fra 'Partypiger på Ibiza'.Stripperen Rauen vrider sig til technomusikken.
Stripperen Rauen vrider sig til technomusikken.


- Påske TamTam.er blevet afholdt i mange år og alle technoglade mennesker kan forvente fed musik, mega lækkert lysshow og par lækre tøser, som kommer til at danse på scenen. Man kan blandt andet feste med lille, frækker mig, lokker Angelin Jobda.

Det er første gang, de technoglade gæster kan nyde synet af Jobda & Co., der vrider sig.Der bliver masser af eyecandy. (Foto: Covermodel).
Der bliver masser af eyecandy. (Foto: Covermodel).


- Det nye er, at der normalt ikke bliver brugt dansepiger til disse events. Men vi ville forny eventet og give de danseglade mennesker lidt guf til øjnene , siger Viktor Bodin til Ekstra Bladet.

Står det til Jobda, kan de mandlige gæsterne dog se frem til lidt mere end blot eyecandy.Hende her vil også give danserne et pusterum. (Foto: Covermodel).
Hende her vil også give danserne et pusterum. (Foto: Covermodel).


- Jeg forventer i hvert fald, at der kommer søde, lækre fyre, som jeg kan ligge lidt på, når de giver den gas på dansegulvet. Jeg tager et par kæmpe bryster med, så forvent sprøde kroppe derude, lyder det lovende.