Så længe går der inden Amalie er gældfri

Realitydivaen kan se frem til mange år endnu på Skats skyldnerliste

Amalie kan se frem til 10 år med afdrag til Skat - hvis hun altså husker at betale de 2000 kroner om måneden, som 'Luksusfældens' eksperter mener, at hun bør. (Foto: Mogens Flindt)
Amalie kan se frem til 10 år med afdrag til Skat - hvis hun altså husker at betale de 2000 kroner om måneden, som 'Luksusfældens' eksperter mener, at hun bør. (Foto: Mogens Flindt)

Virkeligheden er ved at indhente realitydivaen Amalie, der de seneste år har ment, at Skat ikke behøvede at have deres del af kagen, når hun tjente penge.

Men nu er festen slut.

I går, tirsdag, åbnede den 22-årige tv-kendis op for sin noget ustabile økonomiske situation i TV3s 'Luksusfælden'. Her kom det blandt andet frem, at hun skylder lige over 160.000 kroner til Skat.

Se også: Fetterlein slår Amalie

I andet afsnit af Amalies medvirken i 'Luksusfælden', der bliver sendt på torsdag på TV3, har de økonomiske eksperter lagt en plan for, hvordan hun kommer af med den voldsomme gæld.

De lægger nemlig et budget for blondinen med de store Hollywood-drømme og sætter 2000 kroner af om måneden, som skal gå til at afbetale gælden til Skat.

Se også: Amalie om Luksusfælden: Jeg blev headhuntet

Det falder i første omgang ikke i god jord hos Amalie.

- Jeg synes, at det er rigtig voldsomt, at jeg skal betale 2000 kroner af om måneden til skat. Det havde jeg ikke regnet med, siger hun nedslået i programmet.

Se også: Ekspert til Amalie: Du virker fuldstændig sortI flere år har Amalie ikke givet Skat et stykke af kagen, når hun har tjent penge. (Foto: Kenneth Meyer)
I flere år har Amalie ikke givet Skat et stykke af kagen, når hun har tjent penge. (Foto: Kenneth Meyer)


Ifølge programmets økonomiske eksperter kan beløbet dog ikke være meget lavere. Gældsposten bliver nemlig tilskrevet hele 1100 kroner om måneder i renter.

- Så hvis du betaler 1100 kroner eller mindre, så bliver din gæld jo aldrig mindre. Så står den bare og vokser. Så du bliver nødt til at betale mere end 1100 hver måned til skat, hvis det er, at gælden skal nedbringes, siger den økonomiske ekspert Sara Kaae til Amalie.

Se også: Amalies familie helt på røven

Men selv om realitydronningen må slippe to af de helt store sedler hver måned, kommer der til at gå mange år, før hun er helt gældfri.

- Vi har valgt at sige, at du skal af med 2000 kroner om måneden. Det betyder nemlig, at du er gældfri - i hvert fald i forhold til Skattevæsnet - om ti år, siger 'Luksusfældens' anden økonomiske ekspert, Jan Swyrtz.

Se også: Luksusfælden afslører: Så lidt tjener Amalie

Amalie tager dog i sidste ende det hele stille og roligt, for hvis man mangler penge, kan man jo altid gå til Skat.

- Man kan jo sige, at den bedste at låne penge af jo er Skat. Det er det jo. Det er det nemmeste og det bedste. Man ved, at man altid kan låne penge af Skat, siger hun i programmet, som du kan se på tirsdag klokken 20 på TV3.

Amalie tjener blot 16.000 kroner om måneden. (Foto: Jakob Jørgensen) Kendte Amalies forgældede verden