TV: Gifteklar tv-vært: - Overlever forholdet i aften, klarer vi alt

Thomas Skov skal giftes med sin kæreste gennem fem år. I aften udsætter det kommende ægtepar sig selv for den ultimative parforholdstest

Det kommende ægtepar har ikke tænkt sig at skifte efternavne, når de bliver gift.  Thomas Skov har allerede en idé om, hvad de stiller op, når ham og Emilie en gang får børn sammen. - Vores børn skal bare kun have et navn. Det er der så mange seje personer, der kun har et navn. Se bare på Bono og Cher, siger han. (Foto: Mogens Flindt)
Det kommende ægtepar har ikke tænkt sig at skifte efternavne, når de bliver gift. Thomas Skov har allerede en idé om, hvad de stiller op, når ham og Emilie en gang får børn sammen. - Vores børn skal bare kun have et navn. Det er der så mange seje personer, der kun har et navn. Se bare på Bono og Cher, siger han. (Foto: Mogens Flindt)

Se Thomas Skovs bud på, om hønen eller ægget kom først i klippet herover.

I februar måned faldt Thomas Skov på knæ i Barcelona og friede til sin kæreste gennem mere end fem år. Heldigvis for den finurlige tv-vært sagde Emilie Gershøj Bruhn ja til at leve med ham i medgang og modgang resten af livet.

Se også: Thomas Skov skal giftes

- Vi har allerede taget IKEA-testen, og det gik ret godt, fortæller Thomas Skov, der sammen med sin Emilie i aften tager endnu en ægteskabstest.

Sammen skal de to være værter på slow-tv-eksperimentet ’Æggebanko’, der sendes live på DR3. Det er hele tre timers live-tv, hvor bankotallene bestemmes af, hvornår 90 nummererede æg klækker.

- Det bliver hyggeligt, at have Emilie med, men også lidt af en test. Overlever forholdet i aften, klarer vi alt, siger Thomas Skov, der også havde sin kommende kone med ved sin side, da han tidligere på året gennemførte en mandefødsel sammen med Emil Thorup.

Se også: Thomas Skov om mande-fødsel: - Det var som at blive flået

- Ja, man kan vel sige, at det er den ultimative parforholdstest, vi udsætter os selv for, siger Emilie Gershøj Bruhn med et smil.

Bryllups-cirkus
De har endnu ikke sat dato på, hvornår brylluppet skal finde sted – og om det bliver i forsamlingshuset i Sønder Felding eller et sted på Sjælland, at festen skal holdes, er heller ikke på plads.

- Det er jo som at arrangere et Eurovision – det er en kæmpe begivenhed, siger Thomas Skov og Emilie Gershøj Bruhn fortsætter:

- Ja, det er lidt et cirkus, som alle har en holdning til, siger den kommende brud, der dog har en ting på plads. Kjolen skal være fra Jesper Høvring!

Mens parret arbejder på, at tingene til deres bryllup så småt falder på plads, er der ikke planlagt meget, inden aftenens maraton-banko.

- Det fede ved tv-banko er, at man aldrig rigtig ved, hvad der sker. Det går ret langsomt på sin egen gode måde, siger Thomas Skov.

Ægge-timing
Det tager 21 dage og seks timer fra et hønseæg bliver lagt til det klækker. Og hos DR har man selvfølgelig forsøgt at sikre, at banko-æggene slår revner mellem klokken 20 og 23.

- Det værste der kan ske i aften er, at de 90 æg klækker i løbet af det første kvarter. Så bliver det lidt op ad bakke resten af tiden, siger Emilie Gershøj Bruhn, mens Thomas Skov sætter sin lid til, at DR3 har en film i baghånden, de kan knalde på, hvis æggene bliver til kyllinger alt for hurtigt.

Ud over selve æggespillet med masser af præmier byder aftenens program desuden på gæster i studiet. Og så kan man lære en masse om æg.

Du kan spille med i DR3’s ’Æggebanko’ i aften. Hent en spilleplade på DRs hjemmeside her.