Linse kom 10 minutter for sent til Kesslers søns barnedåb

Der er langt fra Islands Brygge til København - Linse og Mopper kunne ikke finde vej til kirken

Linse Kessler og Mopper kom 10 minutter for sent til dåben. De kunne ikke finde vej til kirken.(Foto: Tariq Mikkel Khan)
Linse Kessler og Mopper kom 10 minutter for sent til dåben. De kunne ikke finde vej til kirken.(Foto: Tariq Mikkel Khan)

Det er ikke nogen hemmelig, at Linse Kessler og hendes mor Mopper har det lidt svært med retningssans. Og der er altså også langt fra Islands Brygge til Sengeløse på Sjælland. Det fandt Linse og Mopper ud af, da de her til formiddag kom 10 minutter for sent til dåbshandlingen for Mikkel Kesseler og Lea Hvidts første søn i Sengeløse Kirke.

Se også: TV: Linses familie står i kø for at mærke brysterneLinse stråler af glæde, selv om hun sammen med sin mor Mopper er kommet 10 minutter for sent frem til kirken, hvor Mikkel Kesslers søn idag blev døbt.(Foto: Tariq Mikkel Khan)
Linse stråler af glæde, selv om hun sammen med sin mor Mopper er kommet 10 minutter for sent frem til kirken, hvor Mikkel Kesslers søn idag blev døbt.(Foto: Tariq Mikkel Khan)


10 minutter efter dåbens start opdager Ekstra Bladets udsendte en ældre rød Mazda 323 bag kirken. Og her sidder Linse Kessler og hendes mor Mobber, og Linse råber straks:

- Ved i hvor dåben finder sted. Det er altså bare typisk. Vi havde glemt adressen og kunne ikke finde vej, siger Linse, mens Ekstra Bladet hurtigt får vist Linse og Mobber hen til kirkens hovedindgang.

- Det er en stor dag, og vi glæder os, siger Linse, og Mobber tilføjer: Jeg er ikke så meget for kirker. Hvor lang tid varer sådan en dåb?

Se også: Kessler: Min søn hedder Kessler JuniorSe også: Kessler politianmeldt: Hans hund skambed terrierLinse og Mopper skynder sig op mod kirken. De er ca. 10 minutter for sent på den.(Foto: Tariq Mikkel Khan)
Linse og Mopper skynder sig op mod kirken. De er ca. 10 minutter for sent på den.(Foto: Tariq Mikkel Khan)


Syv lange sange
Efter dåbshandlingen var Mikkel Kessler meget tavs omkring, hvad der skete inde i kirken. Og han ønskede heller ikke at nævne sin søns nye rigtige navn. Linse og Mobber har imidlertid ikke noget imod at fortælle om dåbshandlingen i kirken:

- De sang syv sange inde i kirken, og hver gang en sang var færdig troede Mobber, at det hele var slut, og det sagde hun højt, så alle inde i kirken kunne høre det, forklarede Linse, og Mobber tilføjede:

- Ja, der var mange sange. Og de var lange. Og jeg må indrømme, at det der med kirker, det er altså bare ikke lige mig.

Se også: Linses nye musikvideo: Synger for hundene

Linse tilføjede diplomatisk på sin mors vegne:

- Men der var masser af dejlig jazz-musik, og der var også en sangerinde, der sang en sang. Men hun fik vidst nok ondt i halsen til sidst.

Sport og Spil Kessler: Jeg beklager dybtLinse er her på vej væk fra kirken. På bagsædet kan se hendes muskelhund Chino.(Foto: Mikkel Tariq Khan)
Linse er her på vej væk fra kirken. På bagsædet kan se hendes muskelhund Chino.(Foto: Mikkel Tariq Khan)


1 af 4 Linse og Mopper er her på vej mod kirken i Sengeløse.(Foto: Tariq Mikkel Khan)
2 af 4 Hundene nyder livet på bagsædet, mens Linse sætter kursen mod Islands Brygge i København.(Foto: Tariq Mikkel Khan)
3 af 4 Her forlader Linse og Mobber dåbshandlingerne, hvor der ifølge Mopper var mange lange sange.(Foto: Tariq Mikkel Khan)
4 af 4 Linse Kessler og Mopper kom 10 minutter for sent til dåben. De kunne ikke finde vej til kirken.(Foto: Tariq Mikkel Khan)